Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Mozda moze da se podesi brzina ko na brisacima 

Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Večeras se u sred kružnog toka na Autokomandi zapalio i izgoreo Fiat Stilo.
Nisam stigao da prebacim snimke sa kamere, probaću sutra (mada nisam ni siguran da li sam uhvatio pod dobrim uglom, jer smo išli okolo dok su vatrogasci gasili).
EDIT: Evo nađoh neki članak o tome http://www.telegraf.rs/vesti/2807118-dr ... casa-video
Naravno, u skladu sa tim na čijem sajtu je vest, ne čudi i elementarno neraspoznavanje automobila (autor teksta je napisao da se Škoda Fabia zapalila).
Snimak iz ovog članka je napravljen ranije u odnosu na kada sam ja prošao. Dok sam ja prolazio, bila je podignuta hauba i ceo motorni prostor je izgoreo. Verovatno su pokušali da gase, pa kad su digli haubu, doturili su još vazduha i onda je sve buknulo.
A obratite pažnju na naslov u Informeru... majko mila...
http://www.informer.rs/vesti/hronika/13 ... eksplodira
Nisam stigao da prebacim snimke sa kamere, probaću sutra (mada nisam ni siguran da li sam uhvatio pod dobrim uglom, jer smo išli okolo dok su vatrogasci gasili).
EDIT: Evo nađoh neki članak o tome http://www.telegraf.rs/vesti/2807118-dr ... casa-video
Naravno, u skladu sa tim na čijem sajtu je vest, ne čudi i elementarno neraspoznavanje automobila (autor teksta je napisao da se Škoda Fabia zapalila).
Snimak iz ovog članka je napravljen ranije u odnosu na kada sam ja prošao. Dok sam ja prolazio, bila je podignuta hauba i ceo motorni prostor je izgoreo. Verovatno su pokušali da gase, pa kad su digli haubu, doturili su još vazduha i onda je sve buknulo.
A obratite pažnju na naslov u Informeru... majko mila...

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma bitno je da bude što dramatičnije.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
U tim istim novinama je moj A3 bio skoda fabia.
- nikola
Znači kad je neko njesra u saobraćaju, automatski je akter Škoda Fabia 

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
To je toliko amaterski sacinjen tekst, toliko lupetanja da ne mogu da ti opisem.
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Познато је да аутомобили експлодирају као у Холивудским филмовима , поготову у главама идиота из Информера.
- Sharpshooter
- Poruka: 5109
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Čekam jutros parkiran (legalno), ženu da završi neke analize, kada se sa suprotne strane uličice otvara kapija i neki deda (ima sigurno preko 70 god) isparkirava mečku CLS u rikverc.
Da bi izašao mora da izađe na ulicu i da zaokrene za 90 stepeni, a ja stojim tačno popreko parkiran.
Ide deda lagano ka meni, vidim ima CLS parking senzore, pa rekoh nije drama. Kada pip pip, matori me ladno spuca u zadnji desni kraj.
Sviram i iskačem iz kola, očekujući da mi je odvalio zadnje desno krilo, ali srećom je branik odradio svoje.
Promašio krilo i udario po boku branika. Malo grebnuto, skoro i da se ne provaljuje ništa.
Kada sam video koliko je mator čiča i da nije neka drama od štete, rekoh jbg, ovo je za protiv uroka.
Da bi izašao mora da izađe na ulicu i da zaokrene za 90 stepeni, a ja stojim tačno popreko parkiran.
Ide deda lagano ka meni, vidim ima CLS parking senzore, pa rekoh nije drama. Kada pip pip, matori me ladno spuca u zadnji desni kraj.
Sviram i iskačem iz kola, očekujući da mi je odvalio zadnje desno krilo, ali srećom je branik odradio svoje.
Promašio krilo i udario po boku branika. Malo grebnuto, skoro i da se ne provaljuje ništa.
Kada sam video koliko je mator čiča i da nije neka drama od štete, rekoh jbg, ovo je za protiv uroka.

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- acadimke
- Kontakt:
Pre par meseci sam gledao na diskaveri emisiju upravo o ovoj temi, testirana su tri automobila od kojih je jedan imao pun rezeorvar, drugi pola a treci rezervu goriva.
Ni jedan nije eksplodirao
Ni jedan nije eksplodirao
- nikola
@Sharpshooter: Ti misliš da dekica od 70 godina zna čemu služe ti senzori?
Ja čim vidim da mi se neko približava na način gde potencijalno može da me ne vidi, ne razmišljam, odmah da sirenu da se javim da sam tu.

Ja čim vidim da mi se neko približava na način gde potencijalno može da me ne vidi, ne razmišljam, odmah da sirenu da se javim da sam tu.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Mečke imaju specifične senzore. Zapište samo kad baš dođe do kraja, a pre toga moraš da pratiš diode u retrovizoru
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

- Sharpshooter
Niko me do sada nije udario prilikom isparkiravanja, bar ne na moje oči. 
A i neko ko vozi CLS, sam pomislio, pazi na svoj auto.
Očigledno nisam bio u pravu.
Možda je matori gluv ili mu senzori ne rade.
Sve u svemu, za 3 ogrebotinice, nije bilo vredno nervirati se, pogotovu što su na braniku.

A i neko ko vozi CLS, sam pomislio, pazi na svoj auto.
Očigledno nisam bio u pravu.
Možda je matori gluv ili mu senzori ne rade.
Sve u svemu, za 3 ogrebotinice, nije bilo vredno nervirati se, pogotovu što su na braniku.
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Danas neki mamlaz očešao neki krajnje uredan parkiran auto (RS Turbo Mk4
) na moje oči... Gledam ga iz daljine, vidim kako ga je krajcovao, stao tako, izasao da vidi stetu, vratio se i pomerio auto 10cm da ne bude naslonjen i krenuo dalje svojim poslom. U međuvremenu dolazim bliže i vidim ga kako odlazi, reko mislim da bi bio red da ostaviš neki kontakt na šta dobijam krajnje goveđu reakciju... Što bi rekli "nije Sloba kriv, mi smo govna". Krajnji nedostatak kućnog vaspitanja, ljudskosti i muškosti. Jesi punoletan, odgovaraš za svoje postupke? Jesi. Jesi napravio sranje? Jesi. Pa sad skupi muda pa iskeširaj to sranje koje si napravio. 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Zakačiš na Turba papir "udarilo vas je vozilo XY sa tablicama FW, ja sam Pera 064xxx i biću vam svedok".
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Da, naravno, uradio sam to. Nego sam bio fasciniran koje je lik govedo.
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- acadimke
- Kontakt:
Jedan u hiljadu bi ostavio kontakt tel, mene lik udario u gepek dok je izlazio sa parkinga i kad smo izasli da vidimo stetu on meni kaze " nema nista- kako nista ovde si mi ulubio- ma to ti je od ranije". Bezobrazluk
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8305
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Ostavljaju ljudi cedulje sa telefonom kada ih neko vidi, ali sa lažnim telefonom.
Takav slučaj je bio kada je tip zakačio očev auto, pored nekoliko svedoka napisao telefon i ime, ostavio ceduljicu i svi oduševljeni njegovom postupkom da niko nije zapamtio ni zabeležio registraciju.
Takav slučaj je bio kada je tip zakačio očev auto, pored nekoliko svedoka napisao telefon i ime, ostavio ceduljicu i svi oduševljeni njegovom postupkom da niko nije zapamtio ni zabeležio registraciju.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- mbole
- Poruka: 14952
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Obraz je postao jeftina roba 
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk

Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Vlasnik turba je vlasnik te foto radne ili je kopirnica, ispred koje je auto i parkiran.
Pa možeš svratiti ako ti bude usput, pitati čovjeka, pokazati mu sliku, ako ti se već on nije javio.
Pa možeš svratiti ako ti bude usput, pitati čovjeka, pokazati mu sliku, ako ti se već on nije javio.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- acadimke
- Kontakt:

Ja sam baja zauzeo sam dva mesta
- mbole
- Poruka: 14952
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pre ce biti frajla 
Mada nije... parkiran u rikverc
Lako moguce da je pre kombica tu bio neko drugi ko se parkirao "bogato", onda otisao...

Mada nije... parkiran u rikverc

Lako moguce da je pre kombica tu bio neko drugi ko se parkirao "bogato", onda otisao...
Djak pesak 

- Sharpshooter
+1mbole piše: Lako moguce da je pre kombica tu bio neko drugi ko se parkirao "bogato", onda otisao...
- Iosis
- VIP
Ma imaš ih koji jednostavno tako parkiraju da li je to namjerno, ne obraćaju pažnju ili ne znaju drugačije.
Drugar parkira tako namjerno, kaže da ga ne ogrebe onaj do njega kad otvori vrata.
Drugar parkira tako namjerno, kaže da ga ne ogrebe onaj do njega kad otvori vrata.

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Danas mi komunalac okačio obaveštenje da će biti pokrenut prekršajni nalog zbog parkiranja na nepropisnom mestu (prašnjava površina ispod mosta na Adi kod buvljaka). A oko mene još 20+ automobila i goooomila uličnih prodavaca i švercera što prodaju na kutijama i kantama. Još se ja dobrano zavukao iza svih, 'beš mi sve ako komunalac nije u talu ili reketu sa prodavcima ako ne dira njih i njihova vozila.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- zeteks
- Poruka: 1296
- Član foruma od: utorak, 12. okt. 2010. u 15:56h
ludilo. Na koliko novca, je zaprecena kazna?