Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Verujem da je službeno lice okidalo fotke, na prvoj fotografiji ne mogu da utvrdim intetitet vozila, a ne sporim da je vozilo sa druge fotografije moje, samo još da utvrdimo koliko sam prekoračio brzinu. Treba da mi dostave na uvid snimak ili još fotografija mog vozila gde se vidi registracija i merena brzina. Inače nema više to policajac reko pa on u pravu, to je protiv ustavno. Krivica se određuje na osnovu dokaza i činjenica, zato su uveli merenje brzine sa fotkanjem. To što oni ne znaju da koriste uređaj, a snimak se briše nakon izvučenih par fotki, jbg, više sreće drugi put.911s [SK] piše:Ne bi bio prvi koji bi pokušao tako da ospori prekršaj, a odgovorili bi isto što su i drugima: u skladu sa pravilnicima i zakonima koji propisuju rad službenika MUP-a apsolutno se veruje službenom licu koje je okidalo te fotke da je na obe isto vozilo.
Problem je što nemam vremena ni živaca, a oni umesto da me zaustave isti momenat i napišu kaznu, platim u roku od 8 dana 1500 dinara, sad me hoće da me vucaraju po policijskim stanicama da prvo dam izjavu ko je vozio auto, i to od 08:00-13:00 h. Alo ja radim u to vreme od 07:00-15:00 h, i to u drugom gradu! Ako vec dolazim, onda da i ja kažem nešto za dnevnik.FM III piše:Ako imaš vremena i živce na bacanje, samo izvoli.
Nisam znao da radari prave video snimke, mislio sam da samo uslikaju br tablica i brzinu.FM III piše:Ovo su izvučene slike sa snimka, koji oni ne mogu da menjaju.
Na prvoj "sličan auto" tvom autu je udaljen 307 metara i ide 56 km/h u vreme 15:47,44
Na drugoj tvoj auto bez daljine i brzine bliže kameri i u vreme 15:48,01
Gledajući prvu sliku gde nema nikog iza tog automobila, a za to kratko vreme da li moguće da je naišao neki sličan tvom autu koji je uleteo izmedju tebe i kamere a posle nestao u tih 0,17 sekundi.
Bolje plati ne gubi živce džabe.