Sent from my Coolpad E501_EU using Tapatalk
Ljudi dugujem odgovor dobio sam policijski zapisnik u ovom lancanom sudaru oznaceni su krivim prvo vozač iz automobila br. III(pretposlednji) i IV (tj.poslednji)kosmajac piše:Poštovani,
krenem prošlog petka na redovan servis u GrandMotors na NBGD autoputem pravcem Autokomanda -Novi Beograd krajnjom levom trakom i na pola mosta Gazela tip ispred mene vidim da pocinje da koci malte ne do potpunog zaustavljanja(izjavio neka zena ga isekla iz susedne trake tj izletela mu ispred kamiona) ja pocinjem takodje da kocim i skoro da se i ja zaustavljam za njim.A onda ja cujem otpozadi bam,bam dva puta .Stajem izlazim kapiram da me udario covek otpozadi u branik a onaj iza njega udario u ovog sto je mene.I ja "kljucnem"tipa ispred(skoro da nema stete po njega uopste) tj.ovi su me 90%nabacili coveku na auto br.1.Dakle cetiri vozila ucestvovalo(jau automobilu br.2).Citam po netu negde da osiguranje lika koji te udario nije duzno da pokrije stetu ako se dokaze da je i tvoje vozilo nekom stetu u istom udesu nacinilo.Policija napravila uvidjaj date izjave...i td...ako ima neko neki pravni savet ili sl .iskustvo neka napise(jer sve sto sam do sada cuo od ljudi prilicno je kontradiktorno po pitanju krivice u ovakvom cukanju) posto vidim da ne postoji zasebna tema a ovo su neke stvari koji se desavaju svima pa i nama koji vozimo Ford vozila.Ovde je najznacajnije od svega da niti je bilo povredjenih lica niti je na alkotestu bilo ko imao alkohola,dakle svi 0,00 Hvala svima!
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni