Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Download (programi, igrice, softveri).....

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Re: Download (programi, igrice, softveri).....

Poruka od Mickey038 » utorak, 4. sep. 2012. u 19:06h

Cooler master gx550 je apsolutno necujan. Bez obzira na opterećenje. Videćemo kakav ce biti posle par meseci upotrebe ali već nedelju dana radi bez prestanka i bez ikakvog zvuka

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4940
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Poruka od Djole » petak, 14. sep. 2012. u 00:50h

imam flesh od 32gb...hocu da podelim na 2 dela...ako neko zna kako to mogu uraditi a da ostanu obe particije u funkciji nek pomaze...u startu da kazem da paragon,i slicni programi za particionisanje HDD ne pomazu... :'(
:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

M.M.L.
Poruka: 2063
Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
Kontakt:

Poruka od M.M.L. » petak, 14. sep. 2012. u 01:49h

Stavi samo dva foldera i to ti je to... Sto bi particionisao

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » petak, 14. sep. 2012. u 07:31h

I da ti život od toga zavisi, "Removable drive" ne može da se particioniše, bar ne sistemski. A ako ga nateraš... alternativnim metodama... lako može da se desi da pogubiš podatke sa drajva. Nemoj to da radiš.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača

Poruka od Djole » petak, 14. sep. 2012. u 10:08h

flesh je prazan,hocu da napravim jednu sistemsku particiju koja ce biti bootabilna da bih radio racunare sa njom...a drugu za prenos podataka ili recimo ovi notebook ni jedan nema cd-rom i sistem moram da radim sa flesha pa da ne bi gubio podatke sto puta lakse mi da jednu koristim za ghost a drugu da imam slobodnu....a te alternativne metode izgleda da mogu samo sa linux-om...videcemo jos al ne odustajem

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » petak, 14. sep. 2012. u 10:58h

Opet kažem da ne mere. Windows ne zna za više particija na "removable drive" uređaju, i čak i ako alatima koje imaš po netu uspeš da ga proglasiš za "fiksni" uređaj (pod pretpostavkom da rade kao što kažu da rade) opet imaš problem da na nekom računaru može da se desi da ga Windows vrati kako je bilo i time ti pogubi sve podatke o particijama i fajlovima koji se na njima nalaze. Napravi jednu particiju, sistemsku, butabilnu, i trpaj sve na nju.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača

Poruka od Djole » petak, 14. sep. 2012. u 11:55h

thumbsuph

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 20. sep. 2012. u 12:32h

Da li se nekom desilo da mu tastatura ne reaguje na normalan način. A nakon restarta radi normalno.
Da pojasnim, jutros upalio komp, počeo da pišem nešto, kad ono ne reaguje na normalan stisak tipke, nego moram jače da pritisnem, tj. više liči na udarac. :)
Backspace neće da briše, strelice ne rade. Restartujem komp i sada radi normalno. :lele:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

CougarXR
Poruka: 240
Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h

Poruka od CougarXR » četvrtak, 20. sep. 2012. u 14:29h

boost is automotive equivalent of cocaine

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » subota, 22. sep. 2012. u 23:36h

Opasna stvar.

Jel zna neko ili koristi TV karticu za komp koja moze da prikazuje u isto vreme vise kanala? ne mislim na dva, vec na brdo,tipa 10 ili vise?

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 23. sep. 2012. u 13:21h

Gomila Leadtek kartica ima "Channel Surf" ili "Multi-Channel Preview" opciju, ali one koje sam ja video do sada rade tako da ti je ekran izdeljen na 3x3 ili 4x4 (ili kako već) "mrežu" i prikaz se vrti kroz taj neki broj definisanih kanala tako da ti prikaže par sekundi programa sa jednog, zamrzne taj kanal pa pređe na sledeći.

Da bi istovremeno pratio više programa, teoretski bi trebalo da za svaki kanal imaš odvojeni tjuner. To je već malo teže... ne znam da postoji tako nešto u "kućnom" rangu kartica.
pozdrav, Bojan

Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 23. sep. 2012. u 13:43h

nema nigde, raspitivao sam se,propala ideja.

AndrejM
Poruka: 50
Član foruma od: sreda, 11. jan. 2012. u 13:44h

Poruka od AndrejM » nedelja, 23. sep. 2012. u 19:29h

CougarXR piše:Da ne otvaram posebnu temu... :)

http://www.autoexclusive.rs/life-style/ ... omobilizma
Volan sa desne strane :rotfl:

PMilan
Poruka: 726
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h

Poruka od PMilan » nedelja, 23. sep. 2012. u 19:35h

Ma dobro, za 25 soma ce ga prepraviti ako treba i na krovu da stoji :rotfl:

Ne secam se tacno proizvodjaca, al mislim da je genius napravio istu stvar samo sa normalnim ekranom (klasican TV) i sony 3 konzola ga pokrece, ja sam probao to na sajmu automobila i odusevilo me je, u odnosu na ovo cena je bila sasvim prihvatljiva, samo 1500 eura bez konzole i TV-a :)

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 25. sep. 2012. u 15:20h

Paste sa drugog foruma, informativno :

Ko ne zna, pojavila se nedavno Busplus aplikacija za Android pomoću koje možete da vidite stanje buseva i njihovu lokaciju na mapi ali iz nekog razloga aplikacija traži unos vašeg broja telefona što je kompletna budalaština. Nakon što se narod pobunio oni su kao skinuli tu opciju i od danas aplikacija ne traži unos broja

Evo linka sa sajta Blica: http://goo.gl/3YpK8

Ali fora, ja imam na telefonu instaliran Ice Cream Sandwich Android 4.0 i kada sam startovao aplikaciju izleteo mi je security dialog da aplikacija pokušava da okrene odredjeni broj telefona i verovatno vas tako prijavi na isti princip kao da sam ostavljao broj u staroj verziji, , što možda neće izleteti nekome sa starom verzijom androida.

Koji su oni šljam, ne mogu da verujem, a pitanje je i koliko je zakonski ovo dozvoljeno.

Evo screenshota iz telefona: http://goo.gl/1CYRU

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 2. okt. 2012. u 09:50h

Da nema slucajno neko kome treba da se kupi nesto online u vrednosti od 140 dolara sa paypalom a da nije u mogucnisti da to uradi pa da napravimo neku kombinaciju? Imam zarobljen taj novac na nekom paypal nalogu tj nemogu da ga prebacim ovamo te razmisljam da ponudim nekome da mi da $ na ruke,a ja obavim kupovinu. Mozda se slucajno potrefi,jedno mi se desilo. Obostrana korist.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 8. okt. 2012. u 10:51h

Imam problem sa Skajpom. Do sada ovaj problem nije postojao. U opcijama (na slici dole) postoje exceptions ili kako ih vec zovu gde se externim programima daje pristup skype. Program koji korisitm je ICE 5.0,koji sluzi za povezivanje fiksnog telefona i skypa i do sada je besprekorno radilo. (model telefona je : http://www.motorola.com/Consumers/XZ-EN ... hone-XZ-EN ) . Jednostavno program nece da se konektuje sa skype iako je dodat kao pravilo sto se vidi na slici ispod. Ima li neko ideju kako bi mu se mogao odbriti pristup? Reinstalirao sma oba programa, cistio registry,skino nove verzije,isao amaterski po redosledu i uputstvu iz kutije, ali nista. Do sada je radilo sasvim lepo

Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 10. okt. 2012. u 20:57h

jel ima neko lubazan dovoljno da me na PP uputi na odgovarajucu verzija Adobe media encodera da vise ne razmisljam?>

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » sreda, 10. okt. 2012. u 21:19h

Ne znam zasto hoces bas Adobe, evo naleteh na ovo:

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

EDIT: izgleda d aje ovo malo bezveze.

i jos gomilu:

http://www.freewarefiles.com/category_6_227.html

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 10. okt. 2012. u 21:28h

zato sto posle svi mogucih i nemogucih sitni programa, dodataka, zezancija koje prestanu da rade ili bagiraju samo mi adobe radi posao kako treba. (br za sada),stabilno. I instalirao sma neki,radi jedan dan i kaze posle da moram da aktivirma program sa kojim je doslo. Predpostavljam da je premier, ali nista.

mbole
Poruka: 14974
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » sreda, 10. okt. 2012. u 21:43h

Probaj da nadjes Sony Vegas.
Ja imam neku malo matoriju verziju, al radi perfektno.
Djak pesak :)

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » četvrtak, 11. okt. 2012. u 03:26h

Vegas jeste najbolji, ali moraju neki codeci posebno da se instaliraju crackuju ... Sve posle verzije 6 je overkill, mada i 4. je bila dobra.

Na desk topu sam imao Vegas i bilo je super. Ali, vec jedno 2 god sam na HP lap topu.
Kad sam poceo ove filmcice, nekoliko dana sam se patio sa tim premierom a onda sam ukapirao da sam uz HP za dz dobio Cyber Link Power Director (nije full) i Corel Video Studio Pro X3 (mislim da je free), sto je vise nego dovoljno za moje skromne potrebe. Do sledeceg "ozbiljnog" projekta, kada cu se, najverovatnije, potruditi da instaliram Vegas 6, 7, 8.

Dakle, Cabrio, osim Vegasa i Adobea, potrazi Corel Video Studio Pro X3, 4, 5, ..., ima batch converting funkciju, i podrzava veliki broj formata.

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 11. okt. 2012. u 10:41h

Imam i ja problem sa mrežom. :D
Priključim internet na desktop radi, priključim na stari laptop radi, priključim na novi laptop neće. Na prva dva je Win XP SP2, a na novom je Win 7. Na novom prikaže da se povezao, da ima pristup internetu, ali neće da otvori ni jednu stranicu, probao sa Chromom i Operom. Buni me to što mi u Network and Sharing Center pokaže da je konektovan na dve mreže.
Nije bitno da li ih povezivao direktno ili preko switcha isto se dešava.
Ima li neko ideju šta činiti?
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 11. okt. 2012. u 10:45h

samo mi adobe media encoder treba jer je prost,ima sve opcije,nema dodatnog zezanja i navikao sam s anjim da radim.

mbole
Poruka: 14974
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » četvrtak, 11. okt. 2012. u 14:45h

Iosis piše:Ima li neko ideju šta činiti?
1. Ubijes Win 7 i instaliras XP :)
2. Pogledaj na sta su nakacene te mreze, odnosno preko kog adaptera idu? Probaj da pobrises sve mrezne konekcije (ne adaptere, konekcije), restartuj, pa ga prikaci ponovo.
Djak pesak :)

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“