Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
nikola
Poruka: 477
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od nikola » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 11:09h

Pusti šta pišu novine. Uz dužno poštovanje izuzecima, danas se svaka šuša naziva novinarom. Nekada su posao novinara radili školovani ljudi, koji su taj posao dobro znali da obavljaju. Danas, ako neko zna 5 slova i 2 padeža odmah za sebe može da kaže da je novinar.
Iz samog naziva "Zastarevanje pokretanja i vođenja prekršajnog postupka" se da zaključiti da period do zastarevanja počinje da teče od trenutka kada se potupak pokrene, a ne od kada se delo počini. Neko može da napravi saobraćajni prekršaj, a sam postupak protiv njega bude pokrenut za 3 meseca. Period do zastarevanje će početi da teče kada se postupak pokrene.
To što ti nije jasno "pod 1" - postoje situacije kada protiv nekog lica po zakonu nije moguće pokrenuti prekršajni postupak. Na primer, lice koje je učinilo prekršaj ima diplomatski imunitet ili je lice koje je učinilo prekršaj mlađe od 14 godina itd itd.
A što se tiče drugog dela, procesna radnja je svaka radnja koju sud preuduzima na osnovu incijative neke od strana učesnica u procesu. Na priemr, ti kao strana koja se tereti za neki prekršaj bi mogao svojim aktivnostima neprestano da "opstruiraš" rad suda i da tako trošiš vreme dok ne prođu 2 godine. Kako bi se izbegle takve situacije trošenja vremena, ti imaš pravo od suda da zahtevaš da se sprovede neka aktivnosti u datom procesu, ali se tada stopira vreme koje teče do zastare.
Naravno da možeš da pokušavaš da izbegneš odazivanje na poziv suda za prekršaje. To neki i rade kako bi izbegli suđenje i dočekali zastarevanje. Ali, moraš da znaš da to za sobom povlači i neke druge posledice. Ukoliko se ne odazoveš na poziv suda, policija će pokušati da te privede. Ako te posle dva pokušaja ne nađu na kućnoj adresi, za tvoje ime se ta adresa u MUP-u označava fiktivnom. Nako toga ne možeš da regulišeš (produžiš) ni ličnu kartu, ni saobraćajnu, ni vozačku, ni ostala dokumenta dok ne rešiš problem fiktivne adrese. Iz iskustva nekih ljudi koje znam, a koji su zakačili "fitknu adresu", imali su muke da to srede.

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8304
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 11:46h

Pored fiktivne adrese, ako te rutinskom kontrolom ili zbog nečeg drugog provere, odma ideš u apsanu, tj. privode te zbog ranijeg naloga za privodjenje na sud i zbog koga ti je nakačena fiktivna adresa.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

Ford_III
Poruka: 1007
Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h

Poruka od Ford_III » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 13:39h

Ok hvala na odgovorima.
Pitam jer znam da je moj komsija izbegavao kazne isto i sudjenja a nije nikada bio na adresi.
A kada su ga zaustavljali niko ga nije privodio i registrovao je automobil normalno.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 16:33h

FM III piše:Pored fiktivne adrese, ako te rutinskom kontrolom ili zbog nečeg drugog provere, odma ideš u apsanu, tj. privode te zbog ranijeg naloga za privodjenje na sud i zbog koga ti je nakačena fiktivna adresa.
Apropo ovog... jedan moj prijatelj 5 puta ignorisao sudski poziv za saobraćajni prekršaj. Rutinska kontrola, provera i priveli ga u petak. Sudija ga namerno prvo prolongirala za saslušanje za danas (ponedeljak), a onda i za četvrtak, uz opravdanje da sad nema vremena da ga saslušava. I eno ga, leži u mardelju do četvrtka minimum.
Slika

stefan milanov
Poruka: 798
Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h

Poruka od stefan milanov » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 16:57h

tako i treba.. zar neko misli da je previse pametan kad dve godine opstruise postupak, a onda dva dana po proteku roka dojde i kaze, e ajd sad obustavite postupak, zastareo?.. moze, ali Je*ao je jeza ako naleti drugi put.. iz iskustva znam da su takve face naj omrazenije u pravosudju..

mbole
Poruka: 14947
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 22:32h

Ford_III piše:Da li to znaci da ako se uopste ne odazoves pozivu i ako te panduri ne mogu naci u roku od 2 godine od datuma ucinjenog prekrsaja da li onda ucinjeno delo zastareva potpuno ili kako?
Ako vec pricamo o zastarelosti, ajde da citiramo ceo clan zakona o prekrsajima koji se na to odnosi:
U ovom slucaju, nastupa asolutna zastarelost (stav 7), i potpuno je nebitno da li je postupak prekidan, da li je okrivljeni bio dostupan... tako da nakon dve godine delo zastareva potpuno, ali po stavu 7 a ne po ovome sto si citirao.
Sto ce reci.. novinari su u ovom slucaju ipak u pravu, sto nije bas uobicajeno, al i njima se omakne :)

Član 84
Prekršajni postupak ne može se pokrenuti niti voditi ako protekne jedna godina od dana kada je prekršaj učinjen.

Zastarevanje pokretanja i vođenja prekršajnog postupka ne teče za vreme za koje se pokretanje i vođenje postupka ne može preduzeti po zakonu.

Zastarevanje se prekida svakom procesnom radnjom nadležnog suda koja se preduzima radi vođenja prekršajnog postupka.

Posle svakog prekida zastarevanje počinje ponovo da teče.

Izuzetno od odredbe stava 1. ovog člana, za prekršaje iz oblasti carinskog, spoljnotrgovinskog, deviznog poslovanja, javnih prihoda i finansija, javnih nabavki, prometa roba i usluga, životne sredine, sprečavanja korupcije i vazdušnog saobraćaja može se posebnim zakonom propisati duži rok zastarelosti.

Rok iz stava 5. ovog člana ne može biti duži od pet godina.

Pokretanje i vođenje prekršajnog postupka zastareva u svakom slučaju kad protekne dva puta onoliko vremena koliko se po zakonu traži za zastarelost.

Odredbe st. 1. do 4. i stava 7. ovog člana shodno se primenjuju na zastarelost pokretanja i vođenja postupka za izdavanje prekršajnog naloga.
Djak pesak :)

Ford_III

Poruka od Ford_III » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 23:10h

ima ljudi koji ne zive uopste u srbiji vec u inostranstvu.
Napravili prekrsaj pa nisu dostupni za pravosudje.

Mada mom teci vozio 200 na auto putu sa nemackim tablicama.Iako ima srpki pasos i prijavljenu adresu u srbiji a naravno i nemacku i srpsku dozvolu(jer je polagao u nemackoj sve ponovo nije pokazivao nasu)a tamo ima i vise kategorije nahvatali ga presretaci i odmah pravo ga pratili do Nisa pravo kod sudije.
Puka slucajnost je bila da je pre u toj zgradi pre bila skola i on je tu isao u skoli.
Sudija mu je rekao sumu da mora da plati 1500 €.
Teca poceo da prica da je tu pre bila skola i da je bas tu idsao u skolu i da je naravno iz Nisa.
Sudiji se to svidjalo pa su ladno isli na cenkanje.
Od 1500 € trazio 1000€
Jos malo cenkanja i palo je na 500€ WTF.
Kada mi je pricao nisam mogao da verujem.

Ali sustina u ovome je da iako je srpski drzavljanin i ima prebivaliste i u srbiji ganjali su ga kao stranca odnosno morao je da plati odmah i naravno imao je zabranu upravljanja tako da kada se vracao nazad morala je tetka da vozi.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.

stefan milanov
Poruka: 798
Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h

Poruka od stefan milanov » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 23:19h

nikola piše:. Ukoliko se ne odazoveš na poziv suda, policija će pokušati da te privede. Ako te posle dva pokušaja ne nađu na kućnoj adresi, za tvoje ime se ta adresa u MUP-u označava fiktivnom. Nako toga ne možeš da regulišeš (produžiš) ni ličnu kartu, ni saobraćajnu, ni vozačku, ni ostala dokumenta dok ne rešiš problem fiktivne adrese. Iz iskustva nekih ljudi koje znam, a koji su zakačili "fitknu adresu", imali su muke da to srede.
Ovaj deo sam namerno citirao jer to mu dodje kao rupa u zakonu koju pojedinci vrlo cesto zloupotrebljavaju. U policiji se kod ovakvih slučajeva, kad se neko lice, nekoliko puta ne zatekne na adresi na kojoj ima prijavljeno prebivalište, radi raznoraznih urucenja pismena, privodjenja i sl, donosi tzv rešenje o pasivizaciji adrese, i tu onda nastaju muke. Resenja tog problema zasad nema, a čekati nekog desetak godina da produži ličnu kartu kako bi ga priveli, pozvali i sl., (pretpostavka je da nema auto i nema dozvolu) je sasvim besmisleno
edit: Ford III, dobar neki sudija bio pa se tvoj teca spasao.. :rotfl:

nikola
Poruka: 477
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h

Poruka od nikola » ponedeljak, 6. mar. 2017. u 23:39h

@Ford_III: Koliko je meni poznato, u Srbiji u saobraćaju ne postoje posebne kaznene tarife za strance. Takođe, ukoliko tvoj teča nije prešao (kako ti reče) 200 km/h, na auto putu (pri ograničenju 120 km/h), ali pod pretpostavkom da je bio blizu brzine 200 km/h, maksimalna kazna je do 30.000 din. Znači nešto ispod 250 evra. U takvoj situaciji, sudija ne može da mu izrekne kaznu od 1500 evra. Ukoliko je i išao preko 200 km/h, tu je maksimalna kazna 120.000 din (nešto manje od 1000 evra), ali i minimum 15 dana zatvora.

@stefan: Pa naravno da je to problem koji za sada nema rešenja. Mi ovde i govorimo o ljudima koji su vozači i/ili vlasnici vozila i koji pre ili kasnije (kroz redovne saobraćajne kontrole ili produženje registracije) dođu u situaciju da nešto ne mogu da završe, jer im je adresa pasivizirana. Puno je slučajeva gde se ljudima vodi fiktivna adresa stanovanja i koji su godinama nedostupni organima gonjenja.

Ford_III

Poruka od Ford_III » utorak, 7. mar. 2017. u 00:12h

nikola nemam pojma znam da su pominjali i zatvor.
A siguran sam da teca a nema ni potrebe tetka mi je to potvrdila.
Sad da li je vozio 200 ili malo vise ne mogu da se setim znam da je bila prva cifra 2...
Mada se on isto vadio i na sina jer mu je sin u invalidskim kolicima pa kao morao je brzo da stigne do Nisa zbog njega jer je morao u toalet a toaleti na autoputu nisu prilagodjeni invalidima.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » utorak, 7. mar. 2017. u 01:19h

Ukratko - ako se iz bilo kog razloga u roku od 24 meseca od činjenja nekog prekršaja ne donese rešenje o tome da je okrivljeni kriv ili nije - slučaj automatski odlazi pod apsolutnu zastarelost. Čak i sami pošalju rešenje gde piše da se postupak obustavlja. Sa tim rešenjem se ide u stanicu milicije da se skine pasivizacija adrese. Pitajte me kako znam. Više puta zaustavljan, jednom i proveren od strane milicionera koga sam ja zvao - pitao čovek da li znam da mi je adresa pasivizirana, ja reko znam, on pita zašto, ja kažem zbog toga i toga, on kaže idi vidi reši to.. i nikom ništa. Verujem da ima ljudi kojima se drugačije zalomilo.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

mbole
Poruka: 14947
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » utorak, 7. mar. 2017. u 02:39h

Plus, ako od trenutka izricanja kazne ili zastitne mere, protekne 2 godine a da ona nije mogla biti izvrsena iz bilo kog razloga, tada zastareva i izvrsenje. takodje apsolutna zastarelost, samo sada za izvrsenje.

Iskreno, dugo nisam imao prekrsaje (posto sam djak pesak vec par godina). Znam da su postali dosta azurniji nego ranije. Ranije sam se bez greske izvlacio na zastarelost (o 90-tim da ne pricam, imam negde print carsav od jedno 3 metra saobracajki koje su zastarele)).
Jednom su mi pasivizirazli adresu (ima tome 5-6 godina), posto nisam podizao preporuke, a kada postar dolazi naravno nema nikog kod kuce, plus mrzi ga da se penje na 4 sprat.
Otisao u sud (cini mi se u Grockoj), dao izjavu, sa njom nazad u sup, i stvar resena.

Jednom su dosli iz supa na stan (pre jedno 3 godine), ja bio na poslu, rekli zeni da dodjem u stanicu, otisao, oni dobili nalog za proveru adrese. Reko hajte samnom (stanica je bila na 30 metara od stana), gotovo.

Verovatno su uspeli dovoljno da rasciste zaostale predmete, tako da sad mogu da "udju u normalu".
Djak pesak :)

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 8. mar. 2017. u 20:26h

Juče sam sebi dao malo satisfakcije da ja malo karam one bahate. Što Gruja rekao, kara Đorđe, ali kara i Gruja.

Juče idem jednom ulicom koja je jedan od izlaza iz grada. Dosta auta prolazi, a uvjek je na jednom mjestu neko parkiran ili zaustavljen. Ja idem ka izlazu, stoji baja s autom u mojoj traci, njegova lijeva. Okrenut je ka meni. Vidim da je stao da pokupi neke koji treba da uđu u njegov auto. Ali ti koji ulaze u auto uopšte se ne žure, pozdravljaju se kao da idu na Mars. Najgore što je imao gdje da stane, a da ne smeta, ali ko će da se sklanja, lakše je smetati. U susret ide 4-5 auta, prilično sporo, ja ne mogu da prođem od njih. Dok su oni prošla auta u suret, smilovali su se i oni da uđu u auto. Sad bi ovaj papak da krene, ali ne može od mene jer sam se tako namjestio. Bliže liniji, tako da ne može da namota. A ja namjerno odugovlačim. Odozdo ide jedan auto prilično sporo, realno mogao sam proći, ali neću, pravim se smotan. Čekam njega da prođe i onda laaaaganooooo krećem. Polako prva, pa lagano kvačilo, kao prvi dan u autoškoli. Neka gospodin koji je meni smetao da prođem, čeka mene.

Možda mu nije bilo ništa jasno, možda nisam postigao njemu za nauk, ali sam u sebi zadovoljan.

Vjerovatno ja ne bi tako postupio, ali mi više muka, preko glave, na 20 m odatle je saobraćajna policija, saobraćajci sjede u kafiću iz kojeg se to sve vidi, a nikada nisam vidio nikoga od njih da je bar prišao onom ko je parkiran pa da ga je otjerao, a kamoli kaznio.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » subota, 11. mar. 2017. u 11:15h

Ford_III piše:
A pitajte Tif sta trazi, i zasto gomila kola gore ima u kontra boji ofarbane delove, jer cim izbije trunka rdje na spoljnoj limariji odma mora da se uradi. A kad ti rikne auto na autoputu, fasujes kaznu, jer nisi odgovoran, i neodrzavas adekvatno automobil.
Ja stvarno ne znam odakle vam te informacije da ako zardja odmah mora da se radi.
I da ako stanes na autoput da moras da platis kaznu???
Ako imas rdju na limariji mozes da vozis slododno i prolazis TÜV bez problema.
Tebi nemacki Tüv traje 2 godine za 2 godine moze svasta da se desi ali tebe to ne zanima jer tebi stoji u kompjuteru da imas tehnicki pa imas sto se toga tice ti si cist.
Problem je ako ti je patos rdjav.
Ako osete nesto da ima neka rupa uzmu srafciger i buse ako prodje srafciger i napravi rupu vraca te nazad.Mada se sada vecinom tehnickog pregleda pravi u samom servisu pa ako treba da se neka sitnica zavari popravi onda se to odmah resava na licu mesta i prolazis TÜV.
To sto ti imas nalepnicu da je prosao tehnicki nema to nikakve veze da li ti je auto zaista u redu ili nije.
Otkud znas da mu nije radjen Tehnicki na crno??

Drugo po tebi Izgleda da nemci voze bas 1000% ispravan auto koji nikada ne staje na auto putu?
Kakve kazne kakvi bakraci pa i nemci voze ista auta kao i mi cak mi vozimo i novija od njih.
Ima tamo svasta ne znam samo zasto pisete nesto sto ste negde samo naculi.
Koliko sam samo stao na putu sa firminim autom i nista.
Jedmom nisam imao trougao pa je stala policija i dala mi bez ikakvih kazni ili naknadnih placanja.

Kao sto je neko vec napisao i tamo moze da se radi TÜV na crno vecinom kod turcina ali nece svako da ti radi vec samo onaj koga bas dobro dobro poznajes.
Cene su 150€ a normalni TüV je 90€.
Nije neka razlika stim sto ako se desi neki udes ima da najebe ako provale kod koga si radio.
Mada ne mora da znaci tebi za 2 godine koliko traje tehnicki moze svasta da se desi na automobilu.

Posto se auta dosta prodaju samo kazes da si tako kupio auto i da ne znas kod koga je radjen TÜV.
A za tüv papir kazes da si ga izgubio vazno je da imas nalepnicu na registraciji i da stoji u policiji u kompjuteru da imas TÜV.
Mada sada vecinom sve ide kompjuterski tako da imaju neke posebne tüv brojeve koje se odmah proverava prilikom registacije.
Ali turci ne bi bili turci da nemaju ljude svugda.
Jel mi pricamo o tehnickom, ili posle tehnickog? koga zabole uvo sta ce biti posle tehnickog? Da, odma mora da se radi limarija PRE tehnickog, jer ga neces proci, i to ti garantujem. Visio sam i ja u Ulmu i zamrzeo taj Nemacki fazon, da vise nikad nisam otisao, i znam gomilu stvari o principu rada tifa. Opet mesas babe i zabe. Ja pricam o Austriji, i moj auto je UAMTC presao, i dobio je nalepnicu. Pitaj nekog u Austriji koliko je rigorozan UAMTC pa ces ostati bez texta. To za 1000% ispravnost. Cekaj, jel ti smatras da si samo ti na ovom belom svetu video Nemacku pa sad sve znas i omalovazavas sa tvojim pitanjima i komentarima, a najpre nacinom pisanja? Da, platis kaznu tj sklanjanje sa puta, jer te sklanjaju sa puta, i nose na prvi parking, ili u servis. 1km slepe lupam 10e. Vidi, ja sam bio pre 3 god u Nemackoj i proveo tamo skoro godinu dana, znam o cemu pricam. Ja sam menjao menjac na autu, i ispustio ulje na travu, 2 pandura dosla da vide sta radim, i nista mi nisu rekla. Dok sam cuo da su drugi fasovali kazne. A i ti sudis po sebi. Ako se tebi nije nesto desilo onda nece nikom. Vidi, sve se uvek moze napraviti na mufte, i uvek ce moci, tako da nema potrebe pricati o tome. Samo znam da je Austrija dosta rigoroznija, i kad god sam kupio u Austriji auto, svaki je imao pretegnute trapove, nove diskove, ali svaki. Dok to nije slucaj u Nemackoj, o Sloveniji i da ne pricam. Da, da se vratim na kaznu. Vidi sta ce ti se desiti, kad ti rikne auto, kad ti dodju panduri na auto putu, i kazu ti za slep sluzbu kojoj je km do jaja skup (za nase uslove) i ti nemas para kod sebe da to isfinansiras... Naravno da ti sledi kazna jer ces stojati na autoputu 5 dana i plakati. E tako je drugar prosao sa firminim sleperom. Cekao je servisni auto iz SRB da dodje i da mu resi problem.
Slika

Ford_III

Poruka od Ford_III » ponedeljak, 13. mar. 2017. u 06:30h

Druze to sto si ti bio 3 godine u nemackoj mozes da okacis macku o rep.
Ja sam u nemackoj 10 godina i znam sve u vezi zakona i tüv-u mnogo bolje i od mnogih nemaca.
Ja svom sefu koji radi sa kamionima,satorima i koji je svaki dan vec 30 godina na putu dajem savete kako i sta da se radi.
Tako da sto se toga tice znam sve cake sta prolazi i sta ne.
Ako ispustis ulje u nemackoj na putu i ako te provale panduri platices kaznu sigurno i plus ciscenje ulice od strane vatrogasaca.Ali ako im kazes da ces to da obrises da se to ne vidi onda je ok mada nece da ti veruju.
A brise se obicnim ferijem i vodom skida kao lud za 5 minuta trljanja.
Kao sto vidis poznajem dosta caka i kako probleme resiti tako da nemoj me uciti kada je rec o nemackoj.
Danas vecinom vozaca su clanovi AMSS,ADAC cak imaju i osiguranja u ponudama za 5-20 eura godisnje besplatno slepovanje u slucaju kvara.
Kvar moze svakome da se desi.To sto ces ti i da platis slep to nije kazna vec samo slepovanje.
Pandur sigurno nece da te kazni ako ti se auto pokvari na autoputu ili ulici.
Moze samo da te upozori da ga sklonis ali nikako nece da te kazni.

Kao sto sam i rekao Tüv ne interesuje rdja na braniku ili negde bocno vec samo patos ako ima i najmanja rupa sigurno neces da prodjes tehnicki.

Kazes koga briga sta ce biti posle tehnickog?
Pa nije to srbija pa ih zaboli uvo u slucaju sudara ima onaj tehnicki da odgovara jer ti tehnicki garantuje da nece za dve godine da propadne pats.
Isto ako i majstor odgovara u slucaja sudara zato mnogi majstori sami narucuju delove i ugradjuju.

Ako ne verujes u ono sto pricam ne moras niko te i ne tera ali nemoj da omolazavas moje odgovore i savete ako nisi siguran i nemas znanja a koliko ja to vidim kada je u pitanju nemacka nemas dovoljno
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.

kemo993
Poruka: 147
Član foruma od: sreda, 26. avg. 2015. u 16:23h

Poruka od kemo993 » ponedeljak, 13. mar. 2017. u 13:19h

Baš si šega, čuj tehnički garantuje da ti neće propasti pod godinu ili dvije nakon tehničkog. Vjerovatno također garantuje da će ti nivelacija snopa ostati korektna narednih godinu dana? Da će ti zva stakla biti čitava, i svi ostali detalji koje auto 'položi' na tehničkom. Smiješan si. Ne smeta nikome da lijepo napišeš mišljenje ili iskustvo, ali (barem meni) smeta kad neko, da izvine forumsko pučanstvo, ima ku*čevite odgovore.

Ford_III

Poruka od Ford_III » ponedeljak, 13. mar. 2017. u 20:13h

Tebi ako se ne svidja ne moras da citas.

Mngo ovde samo kritikuju ili uce nekoga sta treba da radi a nemaju ni pola toliko iskustva a ni znanja.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » utorak, 14. mar. 2017. u 11:56h

Ja odustajem, i izvinjavam se sto sam glup.
Slika

macaneli
VIP
Poruka: 9926
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » utorak, 14. mar. 2017. u 11:59h

eeeej taman sam nakokao kokica
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » utorak, 14. mar. 2017. u 12:51h

E jbg :D
Slika

Sharpshooter
Poruka: 5109
Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h

Poruka od Sharpshooter » utorak, 14. mar. 2017. u 15:54h

Ja prestao da čitam pre 4 strane. :)

Ako neko može da ukratko prepriča za nas zauzete, koji nemamo vremena za ceo roman. ;)
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks

kemo993
Poruka: 147
Član foruma od: sreda, 26. avg. 2015. u 16:23h

Poruka od kemo993 » utorak, 14. mar. 2017. u 15:57h

Ukratko, ako ti treba bilo kakav savjet o Njemačkoj i životu možeš se obratiti jednom forumašu koji sve zna. hahahaha

Ford_III

Poruka od Ford_III » utorak, 14. mar. 2017. u 17:31h

Sigurno znam vise od tebe,mada ti si jos mali i mlad trebas ti jos da prodjes nesto u zivotu ali polako imas vremena.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » utorak, 14. mar. 2017. u 20:38h

Macane, nemoj bacati kokice...
Slika

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8304
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » utorak, 14. mar. 2017. u 20:43h

Sharpshooter piše:Ja prestao da čitam pre 4 strane. :)

Ako neko može da ukratko prepriča za nas zauzete, koji nemamo vremena za ceo roman. ;)
[youtube][/youtube]
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“