Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Chat (free talk)
Izem ti državu koja mora i ovo da uvozi...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Sanse da vas neki saobracajac uopste i pita za prvu pomoc su minimalne, veci kacenat je na alkohol, ogranicenje brzine, pojas, svetla ...
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
U bg ih zabole brige za prvu pomoć... gledaju jel registrovan auto,jesi popio nešto,jesi vezan,jesu li upaljena svetla,eventualno baci pogled na gume preko zime i to je to.
E sad verovatno po ovim manjim mestima smaraju za najmanju sitnicu.
E sad verovatno po ovim manjim mestima smaraju za najmanju sitnicu.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Pazi, jad im narede da smaraju smarace. Narocito kad saznaju da istice e onda ce smarati a gomila ljudi ne zna da istice...
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
[irony]
Dobro ljudi ali budimo realni, ipak je u pitanju bezbednost u saobraćaju, ne treba se igrati sa tim, novi komplet prve pomoći je dosta jeftiniji od nečijeg zivota.
[/irony]
Dobro ljudi ali budimo realni, ipak je u pitanju bezbednost u saobraćaju, ne treba se igrati sa tim, novi komplet prve pomoći je dosta jeftiniji od nečijeg zivota.
[/irony]
Fiesta!!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
A osim toga treba potpomoći regionalnu i domaću privredu... carinu... sudstvo...ovaj, da. </сарказам> Inače lepo neko gore reče, više puta mi je zatrebalo da uzmem zavoj iz kompleta kad je neko napravio nešto što nema veze sa saobraćajem, nego što mogu da zamislim situaciju u kojoj bi 99% nas ovde mogli (ili smeli!) na pravi način da uradi trijažu usled posledica saobraćajne nesreće. Najviše zato što je došlo vreme da su manje šanse da nagrabusiš ako nisi pružio pomoć nego ako si je pružio kako si umeo (što je često neadekvatno).
+1 za ovo što Daniel kaže... Smarali su i onomad kad se prelazilo na nove komplete, očekujem da će i sada biti ista priča.
Kao što je mene čika plavi zaustavio zbog ugašenog svetla po danu (jbg), pa me čisto uzgred pitao i da li imam svetloodbojni prsluk (imao). Što da ne uzme još neki dinar ako može, je li, uhvatiće se za svaku trivijalu. Ali inače da, ima veze i sa veličinom mesta.
+1 za ovo što Daniel kaže... Smarali su i onomad kad se prelazilo na nove komplete, očekujem da će i sada biti ista priča.
Kao što je mene čika plavi zaustavio zbog ugašenog svetla po danu (jbg), pa me čisto uzgred pitao i da li imam svetloodbojni prsluk (imao). Što da ne uzme još neki dinar ako može, je li, uhvatiće se za svaku trivijalu. Ali inače da, ima veze i sa veličinom mesta.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa to sa istekom roka ili su planirali ili je tako slučajno ispalo da se neko sjetio da traži da se zamjeni, eto prilike za opet neki priliv para u budžet od velike količine kupljenih kompleta prve pomoći.
Samo mi nije jasno, zašto na alu pokrivaču ima rok trajanja, koliko znam aluminium ne može da se ukiseli.
Samo mi nije jasno, zašto na alu pokrivaču ima rok trajanja, koliko znam aluminium ne može da se ukiseli.

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- BojanM
- BOFH
A zašto registarska tablica ima rok trajanja?
Zato što smo u mogućnosti.
Zato što smo u mogućnosti.

pozdrav, Bojan

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Drugari, pomoc...
Imam problem sa desktop racunarom. Kad se ugreje malo, evo kao danas, posle 4 sati rada, pocne slika da mi igra levo desno. Nije do monitora, posto na njemu imam tv a kad prebacim na tv sve je kako treba. U cemu moze biti problem?
Imam problem sa desktop racunarom. Kad se ugreje malo, evo kao danas, posle 4 sati rada, pocne slika da mi igra levo desno. Nije do monitora, posto na njemu imam tv a kad prebacim na tv sve je kako treba. U cemu moze biti problem?
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Jel u gajtanu? 

- sasa_f1
Nisam siguran da te razumem, ali zasto bi bio tu problem ako lepo radi 3-4 sata?
- BojanM
- BOFH
Grafička kartica... ili ipak monitor, pokušaj da zakačiš neki drugi komp na isti ulaz na monitoru koji koristiš za komp (bilo da je sub-d, dvi ili hdmi), može da se desi i da samo taj jedan ulaz otkaže.
Ako je ipak grafička kartica, moguće je da se pregrejava neka komponenta, ili da ima loš lem.
Ako je ipak grafička kartica, moguće je da se pregrejava neka komponenta, ili da ima loš lem.
pozdrav, Bojan

- dule0911
-
Zavisi kakvo je igranje u pitanju, ali... Kabl, drajveri, monitor, izlaz na grafickoj, graficka... Ja bih isao tim redosledom ali pojam igranja je relativan tako da.. 

Fiesta!!
- pancerFF
- Poruka: 1076
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
Verovatno je do grafickog cipa, ali sto kaze Bojan proveri prvo neki drugi monitor.
Edit. Bojan je rekao da probas neki drugi komp, ali lakse ti je da npr. od komsije doneses drugi monitor pa da probas, nego da raskacinjes sve kablove sa kompa.
Edit. Bojan je rekao da probas neki drugi komp, ali lakse ti je da npr. od komsije doneses drugi monitor pa da probas, nego da raskacinjes sve kablove sa kompa.
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8314
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Kada si zadnji put čistio kućište i kulere od prašine i prljavštine. Ako nisi skoro prvo to proveri
.

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- sasa_f1
S obzirom da ume nekad da ispusta cudne zvuke kad se pali, kapiram da je hladjenje lose. Mada cistio sam relativno skoro.... Hvala svakako.
- pancerFF
- sasa_f1
Moze 5w-30? 

- pancerFF
A ne, ne, retko je to, pocece da trosi
.

- sasa_f1
Aj sad ozbiljno, cime da podmazem to? Koliko me automobili zanimaju toliko me kompjuteri ne zanimaju. 

- BojanM
- BOFH
Neko silikonsko mazivo
@pancerFF: drugi komp može da bude i laptop
dokle god ima isti tip ulaza.
@pancerFF: drugi komp može da bude i laptop

pozdrav, Bojan

- pancerFF
Ako imas neke dodatne kulere, i eventulano na procesoru mozes sam, ali na grafici tesko, i taj na grafici se najcesce i cuje.
Moze Bojane, naravno
.
Moze Bojane, naravno

- pancerFF
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- dule0911
-
Lep i originalan, ali opet skup za ono sto jeste. Da je neki 20v tj petak, 90ica, u ovom stanju i sa vise opreme, pa da covek i razmisli.
Bar za moje pojmove je skup, ljubiteljima ce se verovatno svideti
Bar za moje pojmove je skup, ljubiteljima ce se verovatno svideti

Fiesta!!