Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Chat (free talk)
Mnogo je lakse da se skine kugla kad se skine "rame".
- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
- sasa_f1
Ljudi, jel zna neko od vas gde mogu da kupim hidraulicnu dizalicu na tockice (krokodilku) al da je minimalna visina bar 80mm?
Pricam o nekoj amaterskoj dizalici do dve tone i do 30e. Sve koje su u ponudi su uglavnom min 130mm
Pricam o nekoj amaterskoj dizalici do dve tone i do 30e. Sve koje su u ponudi su uglavnom min 130mm
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Napravi rupu pod auto pa ce stati 130mm
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Kad sam tražio istu stvar pre tipa godinu dana, u Srbiji nije bilo ništa... eventualno da ti neko donese iz komšiluka, npr. u .hr ih je bilo ali tek od stotinak evra pa gore. Jbg, to nije konfekcijska roba već "namenska industrija"
, pa onda traže i jaču cenu. 
Najmanja koju sam video kod nas je bila oko 110mm, ali to je i dalje previsoko za moje potrebe.

Najmanja koju sam video kod nas je bila oko 110mm, ali to je i dalje previsoko za moje potrebe.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- BojanM
- BOFH
Alal ti vera. Nisam ni pogledao, a vidi čega ima.
Sale, ako ti je ovo preskupo, molim te javi da pazarim ja.
Sale, ako ti je ovo preskupo, molim te javi da pazarim ja.

pozdrav, Bojan

- sasa_f1
Video sam ovo, iskreno ne mogu sad da dam tu cifru. Uzimaj 

- BojanM
- BOFH

pozdrav, Bojan

- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Zasto sam ja ziveo u tripu da je ovo skuplje. Ozbiljno cu razmisliti da pazarim ovo, mada bi jos bolje bilo kad bih se nakanio da iskopam kanal 

Fiesta!!
- BojanM
- BOFH
Sad vidim da ih ima i po Kupindu, još su i simboličnih 100 din. jeftinije.
pozdrav, Bojan

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Da se ja pitam uzeo bi neku obicnu i sam je modifikovao...prema potrebi...
- BojanM
- BOFH
Dok popijem, pa razmislim kako bih to izveo, pa popijem, pa nađem neku dizalicu koja je pogodna za modifikaciju, pa popijem dok stigne, pa dam nekome ko ima alat koji treba i može da odradi tu modifikaciju, pa popijem sa majstorom za uspešno okončanje posla, pa se prekrstim da sve to radi kako treba, pa popijem da proslavim kad sve bude gotovo........ Skupo piće, ne isplati se. 

pozdrav, Bojan

-
Smaknes tockice skroz dobio si 2cm,skines plocu sa onim zubicima i eto jos malo visine,e bas cu sutra da pogledam koliko je moguce ustinuti na visini da se zbrusi sa svih strana koliko je to moguce a da ostane funkcionalna...naravno da se ne isplati ako ces da nosas po majstorima.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Aj da nadjemo nekog ko ide na kosovo stalno, ja sam izgubio kontakt od lika koji je donosio sve i svasta sa kosova za smesne pare. Tipa, slicna dizalica ali od 3t je bila 1500-2000din... a dobra je, burazer je kupio pre 2-3godine i pozajmio je automehanicaru, naravno ovaj mu je nikad nije vratio a i dalje mu radi 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ta dizalica mora daa se pomera dok podiže zbog načina konstrrukcije tako da ne može bez točkića.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
I zbog dizalice mrtav pijan. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
Kucajte na fejsu "Nady Dalmatino".... 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9933
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- sasa_f1

Pa zar i ja?

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- BojanM
- BOFH
Eto nisam se napio, ali je dizalica ekstraIosis piše:I zbog dizalice mrtav pijan.

pozdrav, Bojan

- BojanM
- BOFH
Pa ko voli nek' izvoli (da ugrađuje plin).
http://www.nitro.rs/novi-propisi-za-ugr ... ve-godine/
pozdrav, Bojan

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
nista da se pohvalim malo, kupih juce prikolicu, danas zavrsih carinu i onaj AMS pregled, prikolica je bas fina, 4x1.8m i 1.7m visina, s tim sto cu da je podignem na 2m, 'udarim' novu ceradu i poradim malo u vazdusnom tunelu
Svajcarskinja, Anssems, placena 1.100e, bice i za robu i za neki auto da se pretera, ugradicu joj cekrk i navoze..

Ovakvu aerodinamiku 'ocu

Ovakvu aerodinamiku 'ocu

- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Svako ko hoce da ustedi ce ga ugraditi. Sad da li ce ga atestirati je druga stvar, licno bi me bolela patka da ga atestiram po ovim propisima. Jer u ovoj drzavi uvek ispadnes najveci kre*en kad sve propise postujes. Nemam nista protiv postovanja zakona i propisa, treba ih postovati, ali ne kad se prave sa namerom da ti iz dana u dan zagorcaju zivot. Cim se promet plina povecao odmah jure nacin da izmisljaju kako ce to da spasi budzet i uvode namete i akcize.BojanM piše:Pa ko voli nek' izvoli (da ugrađuje plin).
Srecom te mi je plin atestiran pre godinu dana po novom, imaju fore 4 godine da dignu na 40 ili 60 hiljada atest

Fiesta!!