Upss,moja greška ali majstori i dalje najmanje pričaju o fordu.Tako je i u temu na koju sam mislio,smutili su mi mozak pričom o golfu
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Slažem se s verenicomTalladega_500 piše:...
Medjutim, sledeci auto u familiji ce definitivno biti Nissan Juke jer njega verenica zeli.
...
Ne zeli ona bilo koji auto radi isplativosti, nije to da ona zeli auto koji ce voziti dok je sluzi. Vec cisto nesto sta joj se trenutno svidja; ako sutra izadje nesto jednako ludo ona ce preci na to. Kad sam je upoznao zelela je Toyotu Yaris, danas je Juke, a sutra nesto trece. Ne gleda detalje vec donosi odluku samo na racun dizajna (kao i sve zene).Mickey038 piše:Juke je samo jedan trenutni modni trend koji ce po mojoj proceni 'ziveti' kratko. Njegovom kupovinom se dobija auto koji ce biti dobar dok je nov, odnosno dok modni trend traje, dok ce kasnije odrzavanje vozila biti znatno otezano. Kupovinom Fokusa, Golfa, Megana i slicnih vozila koja su u tom cenovnom rangu dobija se (i placa) tradicija koja nece tako brzo izumreti.
To je moje licno misljenje sto se 'isplativosti' kupovine juka tice. O dizajnu ne vredi govoriti jer svako ima svoj ukus, ali meni licno se ne svidja uopste ni uzivo ni na slikama. Udobnost mu i nije nesto posebno, kvalitet izrade unutrasnjosti je isto u skladu ca cenom, pa nesto nisam bas nasao razloga zasto bih 'potrosio' pare bas na njega. Osim ako ne zelim da budem u trendu i kupim nesto sto je novo na trzistu i nesto drugacijeg izgleda nego druga vozila. Ovo sto govorim nije zasnovano na slikama sa interneta, reklamama i tehnickim podacima sa sajta vec sam imao priliku da uzivo vidim (i osetim) 'na sta lici' auto koji je kostao lepih 18000e.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Pa tamo niko ne kupuje auto da bi ga vozio ceo život - 10 godinaShomy_ksh piše:Accent 2003godiste... ono sto jes ima mnoooogo vise opreme od moje fieste....al ima i mnoooogo vise rdje... patos popustio, sveleri a rubovi kao kod stojadina...![]()
taman ono sto ustedeo da ulozi u sredjivanje
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Jesi li ti video neki od automobila, koje 'besomucno' navodis ovde, uzivo? Imas li bilo kakvog licnog iskustva sa svim Hjundaima, Kiama, Mustanzima i ostalim 'pikanterijama' ili prenosis informacije koje mogu da se nadju na internetu?Recimo ovo mi se mnogo svidja, nova Kia Optima, 2.4L 200 hp motor (ili opcioni 2.0L turbo 274 hp motor) za nekih $19,000 pre popusta. To niko drugi ne nudi.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Svake godine idem na auto show na kome budu svi novi automobili koji se prodaju te godine na Americkom trzistu. I bas svi budu otvoreni da sednes u njih i da ih detaljno pregledas. Tako da kod 99% auta u Severnoj Americi znam kakav je fit & finish i kvalitet enterijera.Mickey038 piše:Jesi li ti video neki od automobila, koje 'besomucno' navodis ovde, uzivo? Imas li bilo kakvog licnog iskustva sa svim Hjundaima, Kiama, Mustanzima i ostalim 'pikanterijama' ili prenosis informacije koje mogu da se nadju na internetu?Recimo ovo mi se mnogo svidja, nova Kia Optima, 2.4L 200 hp motor (ili opcioni 2.0L turbo 274 hp motor) za nekih $19,000 pre popusta. To niko drugi ne nudi.
Kako-kome. Nisam vozio Fiestu, a i20 se ne prodaje u Americi.Nesa piše:Taladega mnogo se frljas brojkama i statistikama,dok ne sednes u auto ne mozes bez subjektivnog osecaja da znas kakav je i da li ti odgovara.
Fiesta 1.25 sa 82ks ide bolje od Hyundai i20 1.4 sa 100ks,po brojkama ne ali po subjektivnom osecaju kida,a da ne pricamo o upravljivosti i lezanju na putu...
Iz svih tvojih prethodnih postova nisam stekao utisak da si, automobile koje si navodio, ikada video iz neposredne blizine. Vise mi se cini da su ti utisci zasnovani na teoriji, specifikacijama i reklamama.Svake godine idem na auto show na kome budu svi novi automobili koji se prodaju te godine na Americkom trzistu. I bas svi budu otvoreni da sednes u njih i da ih detaljno pregledas. Tako da kod 99% auta u Severnoj Americi znam kakav je fit & finish i kvalitet enterijera.
Ovde nesto ne razumem. Jer ti treba posebna dozvola da probas auto za koji si zainteresovan? Ili je potrebno da imas odredjen vozacki staz?Posto sam od istog dilera kupio 3 Forda poznaju me u njemu odlicno i cesto svratim na test voznju, uvek me puste osim ako je neki skuplji i redji model