zar ljudi ovaj auto mrze vise od mene

Crveno? sta je to? sta to znaci?911s [SK] piše: Dalje što ne mogu da verujem koliko njih hladnokrvno prodje kroz crveno, kao da ga ni nema, samo sinoć sa ih video petoricu.
a kakva budala, pa nedo bog da mu se prevrnuo, pilo bi sarme i ladnog pecenja za sveDjolej89 piše:[youtube][/youtube]![]()
![]()
zar ljudi ovaj auto mrze vise od mene
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Ima ih raznih... i još ekstremnijih...911s [SK] piše:i vidim mentola na skuteru [...] pravi samoubica.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Jel to planiras da mi ukrades (ili polupas) Passata i pre nego sto dodjem kad pitas te informacije?Nesa piše:@Taladega ako nije tajna,gde dolazis blizu Barajeva?
Vise je bilo zato sto ne poznajem Beograd. Ovde u Americi svaka ulica i kuca su oznacene i ako imam adresu mogu naci bilo koju lokaciju (uz Google Map naravno) i mnogo je lakse voziti.Taunus 17m piše:Ne razumem trip . dosao sam do bg-a sad cu ostavim auto i idem taksijem , ja sam iz izuzetno male sredine u kojoj mozes da vozis opusteno , za mene bg dodje kao dzungla , ali voznja po bg-u mi uopste ne predstavlja problem.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Na nasem ili engleskom?Taunus 17m piše: mene samo nerviralo kad se pocne derati prekoracili ste brzinu , more murs...