Dobra kopija ili original
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Dobra kopija ili original
Ju, ju, ju 30€, malo li je? 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- debelizmaj
- Poruka: 17
- Član foruma od: sreda, 7. jul 2010. u 01:21h
patike, pantalone, majice, nosim dok se ne raspadne, a onda majica ode u klasu kucnih majica pa u klasu
radnih majica pa u klasu
krpe ... slično je sa pantalonama, ne mali broj lona, pogotovo vojnih (debeli zmaj ...
znači volim prostora da ima, široko .. ) je kad su se pocepale, skraćeno i napravljene bermude, imam jedne
bermude sivo bilo crne koje su 1999 kupljene u army shopu
.. tad su bile full duzina nogavice .. sad su bermude
))
patike dok se ne raspadnu ali bukvalno, zadnje patike sam platio 1099 dinara
.. neki kinez, na popusti, i to imali samo
jedan par i to broj 47, sve su spolja bzvz boje, onako malo jesenje da kazem ali iznutra nikad udobniju patiku nisam imao
al ozbiljno
... imam jo i neke ribok ali mislim da cu sad krajem meseca pazarim neke patike
... pa opet dok se ne
raspadnu
...
al opet kapiram i one ljude koji imaju po 20 pari patika, moraju uvek imaju novi model patike, telefona, kompa ...
radnih majica pa u klasu

znači volim prostora da ima, široko .. ) je kad su se pocepale, skraćeno i napravljene bermude, imam jedne
bermude sivo bilo crne koje su 1999 kupljene u army shopu

patike dok se ne raspadnu ali bukvalno, zadnje patike sam platio 1099 dinara

jedan par i to broj 47, sve su spolja bzvz boje, onako malo jesenje da kazem ali iznutra nikad udobniju patiku nisam imao

al ozbiljno

raspadnu

al opet kapiram i one ljude koji imaju po 20 pari patika, moraju uvek imaju novi model patike, telefona, kompa ...

nema to sto fabrika sastavi da ja nemogu da rastavim !:)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
E što se tiče tih klasa, tu smo isti. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- debelizmaj
znaci sve ti je jasno da ne spominjem o tome da stare kuhinjske krpe .. ono prave krpe, postanu posle moje krpe za oko kola,
prostirka postane mehanicharska prostirka i slichno
prostirka postane mehanicharska prostirka i slichno

-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
...ebo coveka koji nema stare gace(muske) za oko auta,sa tangama se bas i nebi obrisao ljudski clap

- debelizmaj
pa ima tu logike, posto su mi boxerice ko nechija majica, a majica stara ko maltene satorsko krilo iz vojske,
bude tu materijala za frisanluk, a inache masna krpa je nesto vrlo korisno u kolima
bude tu materijala za frisanluk, a inache masna krpa je nesto vrlo korisno u kolima

- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
ja imam tri komada svojih... plavih...vucki piše:...ebo coveka koji nema stare gace(muske) za oko auta,sa tangama se bas i nebi obrisao ljudski clap![]()
mislim gaca bokserica ne tangi

miki023 piše:U zadnje vreme sam trazio gde mogu naci original parfeme online, citao sam razne forume i dosao do par sajtova (domacih) sa korektnim cenama i originalnim parfemima
http://www.iris-shop.eu/
http://parfemshop.rs/
http://parfemizatebe.com/
meni zanimaju satovi, znash li mozda sajtove nekih prodavnica sa malo kvalitetnijim satovima ( par stotian evra)
Ja sam trazio nesto ali sam nasao sve neke decije festine nema nikakva elgenacija a ako iam to su roleksi od po 20 000 evra i slichno.
Meni treba dakle neka elegancija 10-15-20 k dinara maksimum.
Po mogucustvu kockasti.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Idi u galeriju satova Berić u t.c. Piramida na Novom Beogradu, imaju veliki broj svega i svačega a cene su im do jaja povoljne...
Ja sam tamo uzeo svoj Casio pre dve i kusur godine, i prezadovoljan sam
...
Elem, evo telefona: 011/216-70-34...
Ja sam tamo uzeo svoj Casio pre dve i kusur godine, i prezadovoljan sam

Elem, evo telefona: 011/216-70-34...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Djomla
Malo sam daleko od novog Beograda da bih isao, ali nasao sam sajt! thumbup hvala.peca piše:Idi u galeriju satova Berić u t.c. Piramida na Novom Beogradu, imaju veliki broj svega i svačega a cene su im do jaja povoljne...
Ja sam tamo uzeo svoj Casio pre dve i kusur godine, i prezadovoljan sam...
.
Ako budem isao da kupujem i kupim vodim na pivo\kafu\sok]caj!!
http://satoviberic.rs/
Evo sajt koga zanima.
Jel moze da se vidi taj casio? Slika? Navijanje, baterija, automatskI?
itd, cisto diskusije radi :}
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Interesuje me da li neko koristi ili je koristio Jacomo de Jacomo parfem i kakav je.
- Djomla
cuo sam iam ga kod kineza 

///Mandovchina.
///Mandovchina.

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Miki ono za patike, trenerice... tike sto se valjaju na netu po 30 - 40 - 50 - 60eura su fals 100% (govorim za nike)....
trenercie odes u BG u autlet Goce Dolceva zaboravio sam koji je br al nemoz omasiti i drugi Kralja Aleksandra 391... robu dobijaju ponedeljkom i petkom (ako se dobro secam) u istim lokalima mozes naci povoljne patike.... Imas u NS-u Deltin autlet Zeleznicka... hmmm nemam pojma tacno br ali kad ulazis od glavne poste u ulicu posle 150 metara sa desne strane! nemoz omasiti
imas u Delta City-u Sport - Vision isto dobra radnja sa velikim izborom patika...
http://www.sportvision.rs/index.aspx?pageno=68
Parfeme sanerske imas u NS-u Hadzi Ruvimova 49 i tu imas isto majice,patike,cipele tipa pacoti, lakosta itd....
trenercie odes u BG u autlet Goce Dolceva zaboravio sam koji je br al nemoz omasiti i drugi Kralja Aleksandra 391... robu dobijaju ponedeljkom i petkom (ako se dobro secam) u istim lokalima mozes naci povoljne patike.... Imas u NS-u Deltin autlet Zeleznicka... hmmm nemam pojma tacno br ali kad ulazis od glavne poste u ulicu posle 150 metara sa desne strane! nemoz omasiti

http://www.sportvision.rs/index.aspx?pageno=68
Parfeme sanerske imas u NS-u Hadzi Ruvimova 49 i tu imas isto majice,patike,cipele tipa pacoti, lakosta itd....

- Dr cosworth
- Poruka: 554
- Član foruma od: petak, 1. maj 2009. u 19:33h
Evo poklona za vashu lepshu polovinu
Novi paco rabbane 1milion lady 80ml 55e , a 50ml 45e
Novi paco rabbane 1milion lady 80ml 55e , a 50ml 45e