BG - Banja Luka
- darioculibrk
- Poruka: 1210
- Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 22:47h
BG - Banja Luka
Ima li neko od forumasa da uskoro ide u Banjaluku? Treba da kupim neki dio za Focusa. U pitanju je gumica kucista termostata, u Grandu imaju na stanju. Pokusao sam ovdje nabaviti kod ovlastenog prodavca ali mi kazu da ne mogu naruciti ispod 10 komada a nisu sigurni da ce to sve prodati. Ako ima neko da ide uskoro neka se javi. Hvala!
Ford Focus 1.6 TDCi (115 KS) 2013 (2021-)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: BG - Banja Luka
a jel imas ti nekog u srb da ti to uzme i posalje postom obicnom?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Nek ti neko uzme i posalje po autobusu
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- acadimke
- Poruka: 1695
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
BG-BL
ima se,moze se - nema se,mora se....
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Srpski Post Express nosi pošiljke i u Banja Luku.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- novi81
- Poruka: 661
- Član foruma od: četvrtak, 19. sep. 2013. u 15:36h
Vidi sa Vladom iz Laktasa koji drži servis za Fordove. Momak dobija robu od Granda. Meni je neki dan mijenjao uljni termostat na Mondeu. Izuzetno korektan momak.
Talk softly, tread carefully and carry a big gun.
Talk softly, tread carefully and carry a big gun.
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
I meni bi trebala ova usluga. Jeli iko kupovao nesto od ovog lika https://www.kupujemprodajem.com/Set-kva ... -oglas.htm. Treba mi set kvacila za Mondeo Mk3 a ovdje udarili po cijenama. Ako ce neko skoro ovamo neka se javi pa da se dogovorimo oko ovoga. Necu ostati duzan
.

"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
kako moze biti ista cena za di i ci?
-
Ne'am pojma. U sustini razlika je samo u druk lezaju. Sve ostalo je isto, mislim od 2003.gp.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Nije isti zamajac za tddi I tdci
Druk lager se razlikuje za 5 I 6 brzina
Druk lager se razlikuje za 5 I 6 brzina
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
E super Gagi da si se javio. Daj mi reci posto je kod tebe set kvacila i zamajac (LuK zamajac broj 415 0168 10 i LuK set broj 624 3136 34) pa da uzemem to kod Vlade.