pitanje u vezi monitora...
- japanac
- Poruka: 232
- Član foruma od: četvrtak, 2. dec. 2010. u 20:46h
pitanje u vezi monitora...
da li je izvodljivo da povezem LCD TV,sa racunarom imam samo jedan VGA izlaz na grafickoj,pa neznam jeli izvodljivo sa nekim spliterom...ponekad hocu da pogledam neki film pa da se ne zajebavam to mi je najlakse,imam ja na tv-u i onaj USB,al nece da mi ocitava filmove nema u kom formatu nisam probao...tako da mi je najbolja varijanta da povezem kablom,prosli komp je imao 2 izlaza pa nije bio problem al posle duge i teske bolesti napokon je ispustio dusu,sad imam neki privremeni,bankarski...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Re: pitanje u vezi monitora...
Kod nekih TV-a možeš putem servisnog menia da otvoriš opciju čitanja raznih formata sa USB-a. Koji TV je u pitanju?

- japanac
FOX 32DLE250
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Postoje spliteri (tako npr. prodavnice bace jednu sliku na N televizora ili monitora) ali ne bi ti se svideli rezultati... manje košta para da nađeš grafičku sa dva izlaza za taj privremeni komp nego kvalitetan spliter koji neće da ima skrnavu sliku zbog ograničenja u prenosu signala (frekvencija, opseg, rezolucija i sl.). Ponajmanje para je da jednostavno prebacuješ kabl po potrebi, dok se ne snađeš za nešto bolje.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- japanac
i predpostavio sam da bi moglo biti tako nesto,a ima li kakvo resenje za to sto tv nece da cita video sa USB-a?
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
moze nije problem.... samo kad ti stane ,a oce sigurno od statickog elektriciteta ja mogu samo da ti preporucim sevisera u Apatinu 
bolja je varijanta usb...

bolja je varijanta usb...
- japanac
ne razumem gde se stvara staticki elektricitet?jel na tom spliteru ili kod prebacivanja kabla sa monitora na LCD?i ja sam za USB al kad nece da cita sa njega????
-
staticki... izmedju dva uradjaja .. tv - komp ...
- japanac
nasao sam resenje,LCD mi otvara vob i dat formate tako da radi nije bas kako sa ja hteo al dobro...
-
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Ja imam LG i imam uputstvo za otključavanje USB-a, za FOX ne znam da li može, ali nebih ti preporučio jer greške su kobne po TV...
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
-
siguran sam da nema veze jedno sa drugim... takoder i na LG moze da se napravi sranje samo takvo . u prinsipu trebao bi da se snimi softver iz flesa pa onda da se cacka po sm-u .
savet korisniku najbolje da ne dira nista van korisnickog dela.
savet korisniku najbolje da ne dira nista van korisnickog dela.