RSS piše:
Što se plina tiče, čuo sam da se svuda atest radi na 3 godine i to je to. Tačno je da u Italiji imaš popust ako kupiš plinsku instalaciju, tačnije mislim da se vraća određeni novac, tačno je da je jeftinija registracija, ali tačno je da je to Italija.
boce za metan idu na 5 godina ( ako je homologacija uradjena po nacionalnoj normativi tj italijanskoj) ili na 4 godine ( ako su po evropskoj normativi )
kazna ako te uhvate je od 148 do 594e i oduzimaju ti saobracajanu dok ne uradis reviziju
za gas je drugacije prica,nije obavezna revizija vec je obaveza da se svake 10-te godine zameni boca ( cene idu od 500e pa a vise )
a sto se tice popusta,nemas popusta vec ne placas vlasnicku taksu ili "Bollo" par godina ako ugradis gas ili kupis auto sa fabricki ugradjenim gasom
a za registraciju nemoj da te neko lozi da je jeftinija,gledaju se kw,godiste vlasnika tj koliko godina ima vozacki staz,dal je imao udesa itd
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)