Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

srebrni Ford Mondeo karavan

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
microslav
Poruka: 59
Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h

srebrni Ford Mondeo karavan

Poruka od microslav » petak, 9. okt. 2009. u 00:13h

elem, bejah juce (sreda) i prekjuce u beogradu na nekom seminaru u sava centu i kako to obicno biva uletim u popodnevni spic te sam se na autoput ukljucivao jedno pola sata. taman sam se popeo i videvsi da ima mesta uguram se, a ono levom trakom pored mene prolazi srebrni Ford Mondeo karavan. tih nekoliko sekundi koliko mi je bio u vidiku odusevim se izgledom, al mi je zadnji branik bio nesto malo cudan. nekako se iskobeljah uhvatim i ja levu traku, rekoh ajd da ga stignem (sluzbeni pezo 406 solidnih 115 konja), al ni traga od Mondea...
ostali diktiraju ritam i vozi se preko 100, na bubanj potoku i celih 120, a posle naplatne rampe ja bas nagazio drzim ritam 160-170 sve negde do ispred petlje za smederevo. kad odjednom u desnoj traci isti Mondeo ide nekih 100-120... skinem nogu s gasa da ga malo bolje zagledam, pogledam vozaca a ono neka devojka (mladja zenska osoba) ja zabezeknut... ma nisam se ni snasao a vec sam se morao iskljuciti na pozarevackoj petlji...
dooobar auto, a dobar i vozac
gde je otisao Mondeo ne znam, mozda za Smederevo, mozda ka Nisu, za Pozarevac nije jer sam isao bas sporo zbog nekih kamiona a nije me sustigao... bas steta sto nemadoh vise vremena da ga doobro zagledam. nisam cak ni tablicu zapamtio...

napisah ovo jer bi je trebalo dovesti u kllub, zasluzuje bar po dva parametra (ford i dobar vozac)

p.s.
to mladja je vrlo relativno, nikad nisam umeo da procenjujem godine

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“