Jel neko izgubio fokusa ...
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Jel neko izgubio fokusa ...
Vec je druga nedelja kako stoji crni fokus 1 restyle 1,8tdci ispred moje kuce,ostavili ga klinci I zapalili,tablice skinute,crni,hedzbek,5 vrata,alufelnice,,,pa ako neko trazi takav auto neka se javne,znam da nisu kradljivi al opet nikad se ne zna...
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Jel neko izgubio fokusa ...
Ako nešto počne da smrdi oko Focusa biće ti sve jasno! 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Daj neku sliku kola. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ako ga niko odavde nije izgubio zovi Parking servis ili otvori fabriku kobasica. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Mozda ti ga je neko ostavio na usvajanje, kao bebu kad ostave na kucnom pragu 

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Sto ja nisam bio te srece... Vec bi iskoristio valjane delove.
U kakvom je stanju? Mozda ovog mog nema u garazi.

U kakvom je stanju? Mozda ovog mog nema u garazi.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
Ako su bili klinci, možda su ukrali auto, malo se provozali pa otišli ili odradili neki ''posao''.
Ako ti već sumljivo ili ti smeta prijavi policji, možda je neko prijavio krađu Focusa.
Ako ti već sumljivo ili ti smeta prijavi policji, možda je neko prijavio krađu Focusa.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Komsija mi je pandur,tako da ce on to regulisati sutra,mada ne bi bio los donator,jos crn ko moj 

- Iosis
- VIP

Pa što ga ne uze, a komšija neka sredi da se na nebu pojavilo jedno veliko prase, usisalo auto, groknulo i otišlo u pravcu Grocke!

-
- Poruka: 359
- Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h
Jedno jutro ja krecem na posao i ispred kapije mi stoji Astra G i ne mogu da izadjem iz dvorista.Obidjem oko auta i vidim da je obijen i da mu fali CD player a posto je karavan i nema onu roletnu vidim i da mu je pun gepek alata i to profi,rucnog i elektricnog.Tablice SM a Mitrovica od mene 150km
Zovnem policiju i oni dodju i provere i vide da je ukraden.Natovare ga i odnesu.
Naj crnje od svega je sto me sutradan zove zet koji je pandur i kome sam to i prijavio i kaze kako vlasnik auta zahteva da mu se vrati CD i sumnja na mene.
Ne mogu da verujem kakvih idiota ima,umesto da bude presrecan sto su ga maznuli neki klinci i ostali bez goriva i samo mu maznuli CD,on kuka.Pa samo alat u kolima mu je vredeo cca 1000e (zao mi tog alata
)

Zovnem policiju i oni dodju i provere i vide da je ukraden.Natovare ga i odnesu.
Naj crnje od svega je sto me sutradan zove zet koji je pandur i kome sam to i prijavio i kaze kako vlasnik auta zahteva da mu se vrati CD i sumnja na mene.
Ne mogu da verujem kakvih idiota ima,umesto da bude presrecan sto su ga maznuli neki klinci i ostali bez goriva i samo mu maznuli CD,on kuka.Pa samo alat u kolima mu je vredeo cca 1000e (zao mi tog alata

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
kazi mu dabogda ti sledecu put nevratili 

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Vucki jel se lesi, pardon focus vratio kuci? 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-