Da li vredi uzeti ovaj auto za delove?
-
- Poruka: 239
- Član foruma od: nedelja, 16. okt. 2011. u 12:34h
Da li vredi uzeti ovaj auto za delove?
Da li vredi uzeti ovaj auto za delove, da li je trazen taj motor? Jel se moglo sve to lako rasprodati? http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... o_stranac/
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Da li vredi uzeti ovaj auto za delove?
veoma je tesko vratiti km na ovom satu..mislim da je ovo bas povoljno..
- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Mislim da je vov više nego povoljno.
Kupi ovaj auto, rastavi ga i prodaj delove i imaćeš neku zaradu
.
Kupi ovaj auto, rastavi ga i prodaj delove i imaćeš neku zaradu

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Pa samo za felne mozes da uzmes oko 100 e, posto su vidim aluminijumske. Enterijer na oko deluju dobro, mogu da se izvuku te parice a i zaradi nesto. Pa ako si dokon i voljan da ga rasturas, sto da ne 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- mbole
- Poruka: 14914
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Sto je tesko? Ovo bi trebalo da je klasican, mehanicki sat.milan_gt piše:veoma je tesko vratiti km na ovom satu..mislim da je ovo bas povoljno..
Doduse, danasnjim klincima je lakse da hakuju racunar nego da rastave malo mehanike

Salim se, ozbiljno pitam. Nisam bas otvarao sat na mom mondeu (Mk2) ali ne pada mi na pamet sta bi mogao da bude problem.
Djak pesak 

- milan_gt
ja sam ga dva puta vracao..nema sanse da 100% budu svi u liniji prilikom njihovog brojanja narednih km..ne primecuje se ali ko gleda uvek za neki mm odstupaju..
- mbole
Ah, sad kapiram na sta mislis.
Imao sam par takvih "fail" kao mlad i zelen.
Al onda sam isao u skolu i postao: "dipl. precizni mehanicar"
Imao sam par takvih "fail" kao mlad i zelen.
Al onda sam isao u skolu i postao: "dipl. precizni mehanicar"

Djak pesak 

- milan_gt
a i to su vas ucili 
salim se, ako je to nekom uspelo voleo bih da znam..koliko se secam svaki kotur brojeva sam morao da rastavim od svog maticnog dela ili malo nategnem da bi se mogao slobodnije vrteti i posle ponovo da sastavim..mislim da je dosta zaebanije neg sto izgleda jer i ako sve rasklopis opet su brojcanici medjusobno uslovljeni..

salim se, ako je to nekom uspelo voleo bih da znam..koliko se secam svaki kotur brojeva sam morao da rastavim od svog maticnog dela ili malo nategnem da bi se mogao slobodnije vrteti i posle ponovo da sastavim..mislim da je dosta zaebanije neg sto izgleda jer i ako sve rasklopis opet su brojcanici medjusobno uslovljeni..
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Auto je krsina i nema nista pametno na cemu bi izvukao pare,deluje povoljno ali u stvari i nije,kazem ti iz nekog svog iskustva.
- laki
- Poruka: 560
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 07:37h
Takodje mislim da ces ovde tesko zaraditi neke pare, za delove samo sto mladja vozila od 2000god
-
- Poruka: 239
- Član foruma od: nedelja, 16. okt. 2011. u 12:34h
Pa i ja sam se predomisljao, ali odustao sam samo zasto sto je benzinac, da je dizel ne bi se ni sekunde premisljo.. A i samo treba sto novije za delove!!
- mbole
To je brojacki mehanizam, koji moras da naucis kako izgleda.milan_gt piše:a i to su vas ucili
Jeste pipavo, al kad razmislis, i u fabrici je nekako sastavljeno

Naravno treba finog alata (pincete, zubarske cackalice, velika lupa...) Davno sam to radio zadnji put, i to obicno na nekom kecu/jugu... mada princip je potpuno identican na svim vozilima.
Djak pesak 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
'Bem vam sreću, ja te brojčanike rastavljam i sastavljam samo uz pomoć jednog malog ravnog šrafcigera i sve cifre budu ravne
taj Yugov je prost kao ameba.

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове