Koliko ste agresivan vozač?
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8365
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: Koliko ste agresivan vozač?
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
155
BODOVA
RATNA ZONA PONAŠANJA
Ratničkog ste raspoloenja. Vi mislite da je cesta bojno polje. Nije vano tko preivi, jer vi ćete ionako jednom stradati u prometu. Savjetujem Vam da se prevozite javnim prijevoznim sredstvima: vlakom, autobusom ili tramvajem i to po mogućnosti na zadnjim sjedalima, jer vi ste opasni i kao suvozač. Ne promijenite li brzo svoje ponašanje i shvatite da se upravo vi pogrešno ponašate u prometu mogli biste završiti na groblju s natpisom na spomeniku ‘Ovdje počiva vozač koji je mislio da je uvijek u pravu’.
155
BODOVA
RATNA ZONA PONAŠANJA
Ratničkog ste raspoloenja. Vi mislite da je cesta bojno polje. Nije vano tko preivi, jer vi ćete ionako jednom stradati u prometu. Savjetujem Vam da se prevozite javnim prijevoznim sredstvima: vlakom, autobusom ili tramvajem i to po mogućnosti na zadnjim sjedalima, jer vi ste opasni i kao suvozač. Ne promijenite li brzo svoje ponašanje i shvatite da se upravo vi pogrešno ponašate u prometu mogli biste završiti na groblju s natpisom na spomeniku ‘Ovdje počiva vozač koji je mislio da je uvijek u pravu’.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kuku lele, 155 bodova. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
To je verovatno max., zezo se covek, potrudio se.
- Iosis
- VIP
Ne znaš ti njega, ovako izgleda sasvim fin, miran i prijatan čovjek.
A kada je za volanom, desnom rukom drži volan i šalta brzine, a lijevom drži zolju kroz prozor.

A kada je za volanom, desnom rukom drži volan i šalta brzine, a lijevom drži zolju kroz prozor.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
44
BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA
Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i poèeti cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
44
BODOVA
Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i poèeti cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- shakal_86
- Poruka: 437
- Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE 55 BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i poèeti cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
Ma ovo iopšte nije tačno
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i poèeti cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
Ma ovo iopšte nije tačno
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
16
BODOVA
o_O
16
BODOVA
o_O
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Iosis
- VIP
Ko žeMsko si! 

- dax92
-
- Poruka: 7599
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Sta za mene onda da se kaze?!
12
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONASANJA
Imate taman toliko agresivnosti u voћnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponaљati i ne dozvolite da vam neki oblici ponaљanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.

12
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONASANJA
Imate taman toliko agresivnosti u voћnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponaљati i ne dozvolite da vam neki oblici ponaљanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
65
BODOVA
BODOVA
- Reppa
- Poruka: 979
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
21
BODOVA
ZONA AGRESIVNOG PONAANJA
U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vau frustraciju rjeavati napadanjem nedunih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zatićeni vaim limenim miljenikom i rijeite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
21
BODOVA
ZONA AGRESIVNOG PONAANJA
U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vau frustraciju rjeavati napadanjem nedunih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zatićeni vaim limenim miljenikom i rijeite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
50
BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONASANJA
Prihvatljivo, ocekivao sam vise
50
BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONASANJA