Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Prvi put cujem da za ovo sledi zabrana upravljanja... 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
0.3 je dozvoljeno koliko ja znam..... Dobro pa ga nisu na treznjenje poslali 
A morali su jer valjda taj dreger (balonce, kako god) ima 'brojac' pa koliko je njih preslo tu granicu on mora da napise kazni...

A morali su jer valjda taj dreger (balonce, kako god) ima 'brojac' pa koliko je njih preslo tu granicu on mora da napise kazni...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Kazna da,ali da mu ne daju da vozi tesko..
- mbole
- Poruka: 14969
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Члан 279.
Полицијски службеник ће привремено искључити возача из саобраћаја:
1) ако је због телесног, односно душевног стања очигледно смањена његова способност за управљање возилом (умор, болест, повреде и сл.),
2) ако је под дејством алкохола које је недозвољено овим законом,
...
У случајевима искључења из става 1. тач. 1), 2), 3), 4), 5), 6) и
овог члана, искључење траје 24 сата, а у осталим случајевима док трају разлози због којих је возач искључен. У случају искључења возача из става 1. тачка 7) овог члана искључење траје док не престану разлози, а најдуже 24 сата.
Изузетно од одредби става 2. овог члана искључење возача који је благо, односно умерено алкохолисан траје 12 сати.
Искључење возача се спроводи на основу наредбе овлашћеног полицијског службеника.
Drugim recima, trebalo je da ga iskljuci iz saobracaja, ali ne na 24 vec na 12 sati (0.33 spada u umerenu alkoholisanost).
Na treznjenje te salju sa preko 1.2
Полицијски службеник ће привремено искључити возача из саобраћаја:
1) ако је због телесног, односно душевног стања очигледно смањена његова способност за управљање возилом (умор, болест, повреде и сл.),
2) ако је под дејством алкохола које је недозвољено овим законом,
...
У случајевима искључења из става 1. тач. 1), 2), 3), 4), 5), 6) и

Изузетно од одредби става 2. овог члана искључење возача који је благо, односно умерено алкохолисан траје 12 сати.
Искључење возача се спроводи на основу наредбе овлашћеног полицијског службеника.
Drugim recima, trebalo je da ga iskljuci iz saobracaja, ali ne na 24 vec na 12 sati (0.33 spada u umerenu alkoholisanost).
Na treznjenje te salju sa preko 1.2
Djak pesak 

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
ako si ti stao pre toga toga,parkirao i izasao iz auta onda ne vidim za sta mogu da ti pisu kaznu od 5 000,to je za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola od 0.31 pa do 0.5 a posto si ti u trenutku legitimisanja,duvanja,cega vec bio pesak onda mogu samo da ti
tj moraju da dokazu,ja bi se zalio pa verovatno na sudu ne bi ni bilo suocenja jer je tvoja rec protiv njegove

rust is not a crime
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Ovde se namece jedno, sasvim logicno pitanje, zasto za ime Boga miloga pijete i sedate u vozilo...blablablaa
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Jedna reč: Bolidi. 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Ja nisam nista alkohola popio 6 godina , mozda bih trebalo da pocnem jer sam trezan daleko ludji nego pijan 

1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
-
- VR
- Poruka: 634
- Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h
Isao za Becej ali preko Cente i tamo iako znam da stalno stoje (nemam brzinomer) odoka vozio - 65 dozvoljeno 50 - 5000 din kazna ali nije to problem - ukucao me u onaj komp i tap istekla mi vozacka dozvola pre dva meseca - tip mi napisao nalog za iskljucenje iz saobracaja i za to se ide kod sudije za prekrsaje.
Sutra u Ljermontovoj krajnje ljubazno mi izdali papirce umesto dozvole i sve to sa njihovim slikanjem trajalo pola sata...
Kad sam dobio papir o iskljucenju iz saobracaja pitam pandura sta sad - kaze mi te juriti necemo a ti vidi sta ces. Ja onda za Perlez pa Becej i N. Sad pa za Beograd - al lagano...
Sutra u Ljermontovoj krajnje ljubazno mi izdali papirce umesto dozvole i sve to sa njihovim slikanjem trajalo pola sata...
Kad sam dobio papir o iskljucenju iz saobracaja pitam pandura sta sad - kaze mi te juriti necemo a ti vidi sta ces. Ja onda za Perlez pa Becej i N. Sad pa za Beograd - al lagano...
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Deckonja piše:Ovde se namece jedno, sasvim logicno pitanje, zasto za ime Boga miloga pijete i sedate u vozilo...blablablaa
cuvajte se vi drugih. Neki pod dejstvom aklohola su manje opasni nego ovi napaljeni klinci koji su do juce igrali NFS... ne opravdavam sebe za to ali znam kako vozim tad tako da pored mene niko nije ugrozenfancy piše:Jedna reč: Bolidi.

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Niko nije ni pomislio da je pored tebe neko ugrožen.Shomy_ksh piše:...pored mene niko nije ugrozen
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 402#p53402
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =75#p53272Shomy_ksh piše:NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
89
BODOVA
RATNA ZONA PONAŠANJA
gears
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... ri#p109338Shomy_ksh piše:kako kad... moze i do 170... al kad sredim dizne ce da vidimo... gears
Shomy_ksh piše:evo da javim pre 10min sta mi se desilo... ostavim devojku .... opet tri patrole na istoj raskrsnici (ko nije nek procita napisao sam vec jednom sta mi se desilo tu) i stanem malo dalje i pustim muziku i krenem kuci... kad pogledam punto sve iza mene i sve blize i blize... ja gas 100kroz grad on sve znamnom... ja kroz ulicice punto sve iza mene.. nit da me stigne nit da mu pobegnem.. i na kraju posle dobre jurnjave stanem i vidim panduri... liiiiiiiiiiiiiiiiiii
pisali mi : glasna muzika, nevezan pojas (VEZAO SAM), folije, bahata voznja, ometanje javnog reda i mira... sutra u 14h da se javim u ne znam ni ja koju sobu... ako me nema na forumu znajte
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Dusan64
20% udesa izazovu pijani vozači. To znači da 80% izazovu trezni. Molimo trezne vozače da ne voze, i puste nas pijane da se vratimo kući bezbedno.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Jbg, sam je tražio da ga pregazi.
Šta drugo da uradiš kad si sam u autu, a vani rulja koja želi da te prebije?
Mada je i ovaj u autu napravio grešku, ako je već bio izašao, nije trebao uraditi polukružno, nego produžiti dalje.
Šta drugo da uradiš kad si sam u autu, a vani rulja koja želi da te prebije?
Mada je i ovaj u autu napravio grešku, ako je već bio izašao, nije trebao uraditi polukružno, nego produžiti dalje.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Dusan64
Verovatno je poludeo covek,unistili mu auto,a nista kriv nije bio... Razumem ga.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
bog te milane gde nalazis ovakve stvari...kolko mi se cini nije planirao bas to nego kad je taksista krenuo dalje vec bio, kad je idjot naskocio.Nije mi zao ovih idjota, njih 10 naskace na njega jednog.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Ljubavnik1
- Poruka: 339
- Član foruma od: sreda, 21. mar. 2012. u 19:04h
Ovo se sve desilo u panici, refleksi....mislim da bi i ja takodje reagovao tako, da me napolje njih 10 cekaju i plus da mi lupaju auto....Jel je ostao ovaj ziv ili ?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
-
- Ljubitelj životinja
da. polomljena vilica i nekoliko rebara.imao je srece
- milan_gt
imao je srece sto nije zadnja vuca 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma imao sreće što mu točkovima nije prešao glave nego preko ramena.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
ne verujem
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
-
- Ljubitelj životinja
NI ja.Mora da je animacija u pitanju. 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Koji pacijent od majke, za ne poverovati
Aj sto usporava saobracaj, ali da svoje dete tako stavis na ulicu dok automobili imaju zeleno, katastrofa.

Aj sto usporava saobracaj, ali da svoje dete tako stavis na ulicu dok automobili imaju zeleno, katastrofa.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
mozda dete nije zeljeno
ali desavalo mi se par puta da komentarisem keve koje prvo gurnu kolica u ulicu,i ne gledaju nego kao on..stace atuo.

-
- Ljubitelj životinja
Sad sam video devojku,radi polukruzno u terazijskom tunelu.