pa idi pitaj, sta te brigabaneks piše:Eh, napokon sam postavio slike. E sad, imam jedan drugi problem. Izgleda da mi pamćenje baš i nije neko... Nisam siguran ali čini mi se da kada sam uzeo auto, taj dan kada sam otišao sa matorim, jedan od menadžera nam je prezentovao auto i otvarao haubu i mislim da je motor imao poklopac, onaj kao ukrasni ili kako već da se izrazim, da ne pada prašina na njega i to... A pre nekoliko dana sam otvarao haubu da pokažem bratu motor, a i ostalim prisutnima, a od poklopca motora nigde? Hauba se može jedino sa ključem otvoriti. Ne postoji opcija iz kola ono kao ručica da se digne i tako to. Zabezeknut sam? Nije mi jasno? Da li je moguće da mi je neko maznuo poklopac ili ga nisam ni imao? Koliko vidim po bravi na haubi nema nikakvih ogrebotina dakle nije obijana. Jedino mi pada na pamet da je neko iz servisa odgovoran, znaju mi adresu, a živim na 500 metara od salona. E sad, kažem nisam siguran, ali mislim da je imao poklopac od motora. Da li neko zna, ko je skoro kupio novi Ford Focus, da li se dobije poklopac od motora ili ne?
Čekajući novi Ford
- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Čekajući novi Ford
- Neša
- VIP
- Poruka: 5041
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Za nase trziste ide bez poklopca motora ali ima rupe gde moze da se montira ali moras da ga kupis.
Cestitam na kupovini
Lepo ga razradi,to je bitno za motor...
Cestitam na kupovini

Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- baneks
- Poruka: 20
- Član foruma od: sreda, 25. maj 2011. u 21:37h
- Kontakt:
Kako to baš da za naše tržište nema? Raspitao sam se u servisu Forda, ali oni kažu da nemaju za benziske motore. Gde onda mogu da kupim taj poklopac i koliko bi mogao da košta?
- mbole
- Poruka: 14916
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Sve moze da se naruci kod Granda. Das neku kaparu, sacekas 15-tak 20 dana i stigne.
Cene su obicno otrovne.
Cene su obicno otrovne.
Djak pesak