Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Čekajući novi Ford

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
darko darko
Poruka: 3890
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Re: Čekajući novi Ford

Poruka od darko darko » ponedeljak, 25. jul 2011. u 10:19h

baneks piše:Eh, napokon sam postavio slike. E sad, imam jedan drugi problem. Izgleda da mi pamćenje baš i nije neko... Nisam siguran ali čini mi se da kada sam uzeo auto, taj dan kada sam otišao sa matorim, jedan od menadžera nam je prezentovao auto i otvarao haubu i mislim da je motor imao poklopac, onaj kao ukrasni ili kako već da se izrazim, da ne pada prašina na njega i to... A pre nekoliko dana sam otvarao haubu da pokažem bratu motor, a i ostalim prisutnima, a od poklopca motora nigde? Hauba se može jedino sa ključem otvoriti. Ne postoji opcija iz kola ono kao ručica da se digne i tako to. Zabezeknut sam? Nije mi jasno? Da li je moguće da mi je neko maznuo poklopac ili ga nisam ni imao? Koliko vidim po bravi na haubi nema nikakvih ogrebotina dakle nije obijana. Jedino mi pada na pamet da je neko iz servisa odgovoran, znaju mi adresu, a živim na 500 metara od salona. E sad, kažem nisam siguran, ali mislim da je imao poklopac od motora. Da li neko zna, ko je skoro kupio novi Ford Focus, da li se dobije poklopac od motora ili ne?
pa idi pitaj, sta te briga

Neša
VIP
Poruka: 5041
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » ponedeljak, 25. jul 2011. u 19:09h

Za nase trziste ide bez poklopca motora ali ima rupe gde moze da se montira ali moras da ga kupis.

Cestitam na kupovini thumbsuph Lepo ga razradi,to je bitno za motor...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

baneks
Poruka: 20
Član foruma od: sreda, 25. maj 2011. u 21:37h
Kontakt:

Poruka od baneks » utorak, 17. jan. 2012. u 21:25h

Kako to baš da za naše tržište nema? Raspitao sam se u servisu Forda, ali oni kažu da nemaju za benziske motore. Gde onda mogu da kupim taj poklopac i koliko bi mogao da košta?

mbole
Poruka: 14916
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » utorak, 24. jan. 2012. u 04:51h

Sve moze da se naruci kod Granda. Das neku kaparu, sacekas 15-tak 20 dana i stigne.
Cene su obicno otrovne.
Djak pesak :)

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“