Štrajk policije
- harlekin
- Poruka: 23
- Član foruma od: nedelja, 6. feb. 2011. u 16:20h
Štrajk policije
Veoma malo se pominje u javnosti ali do sada je štrajk policije koji traje od 12. decembra uticao na veliki broj ljudi.
I ja sam jedan od takvih. Registracija za auto mi je istekla 19. decembra i ne mogu da ga registrujem zbog njhovog štrajka ali isto tako ne mogu ni da ga vozim jer saobraćajci ne štrajkuju i kažnjavaju.
U agenciji su mi uradili sve što je moguće bez SUP-a, a to je plaćanje svih taksi, osiguranje, tehnički pregled, i do sada sam vozio sa starim tablicama ali sam jutros čuo da su drotovi u NS-u već kažnjavali i oduzimali tablice vozačima koji su u situaciji kao i ja.
Štrajk ne utiče samo na fizička lica, već i na sve ostale, kao što su GSP, Javno Komunalno, itd.
Takođe ne utiče samo na vozače već i na sve one kojima ističu lične karte, pasoši i ostala dokumenta.
Veliki broj ljudi je planirao da putuje za praznike ali ne mogu doći do ličnih dokumenata ili da registruju svoja vozila kojima bi išli na unapred uplaćena zimovanja...
Slušam priču taksiste koji je uzeo lovu pod kamatu (ne u banci) i kupio još jedan auto za taksiranje, kamata mu ide svaki dan, ima vozača koji čeka da počne da vozi a ne može da registruje auto da počne da mu zarađuje novac...
Imate li i vi nekih iskustava sa ovim štrajkom?
Na nekom forumu sam natrčao na informaciju da SUP u BG-u u 29.novembra radi. Da li je to istina?
I ja sam jedan od takvih. Registracija za auto mi je istekla 19. decembra i ne mogu da ga registrujem zbog njhovog štrajka ali isto tako ne mogu ni da ga vozim jer saobraćajci ne štrajkuju i kažnjavaju.
U agenciji su mi uradili sve što je moguće bez SUP-a, a to je plaćanje svih taksi, osiguranje, tehnički pregled, i do sada sam vozio sa starim tablicama ali sam jutros čuo da su drotovi u NS-u već kažnjavali i oduzimali tablice vozačima koji su u situaciji kao i ja.
Štrajk ne utiče samo na fizička lica, već i na sve ostale, kao što su GSP, Javno Komunalno, itd.
Takođe ne utiče samo na vozače već i na sve one kojima ističu lične karte, pasoši i ostala dokumenta.
Veliki broj ljudi je planirao da putuje za praznike ali ne mogu doći do ličnih dokumenata ili da registruju svoja vozila kojima bi išli na unapred uplaćena zimovanja...
Slušam priču taksiste koji je uzeo lovu pod kamatu (ne u banci) i kupio još jedan auto za taksiranje, kamata mu ide svaki dan, ima vozača koji čeka da počne da vozi a ne može da registruje auto da počne da mu zarađuje novac...
Imate li i vi nekih iskustava sa ovim štrajkom?
Na nekom forumu sam natrčao na informaciju da SUP u BG-u u 29.novembra radi. Da li je to istina?
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Re: Štrajk policije
Ko ga je tukao po ušima da uzima pare od zelenaša?harlekin piše:...
Slušam priču taksiste koji je uzeo lovu pod kamatu (ne u banci) i kupio još jedan auto za taksiranje, kamata mu ide svaki dan, ima vozača koji čeka da počne da vozi a ne može da registruje auto da počne da mu zarađuje novac
...

To je priča koja se nikad ne završi dobro. Nešto kao narkomanija - znaš da ne valja a misliš da se "to" neće desiti tebi. Ko se skuca na jedan ili drugi način, njegov izbor, nije mi ga žao. Sam pao, sam se ubio.
Obratiti pažnju na podvučeno u citatu.
Ja sam usred štrajka promenio adresu na ličnoj karti, za to vreme je radila registracija kola, jedan umesto 2 šaltera, čini mi se, ali je radila. SUP na Vidikovcu.
Štrajk murije? Jbg, principijelno, kad drugi imaju pravo na štrajk, trebalo bi da imaju i oni. Svugde je tako.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- harlekin
- Poruka: 23
- Član foruma od: nedelja, 6. feb. 2011. u 16:20h
Da, ti si rešio problem, radio je samo jedan šalter umesto dva. To je poštovanje minimuma procesa rada.
Ovi kod nas u NS-u ne rade uopšte, tj. ne poštuju ni taj minimum.
Mogli su da rade npr. 3 sata dnevno pa da se makar nešto uradi.
Ne vidim šta je problem sa time što je čovek kupio još jedan auto?
Nije zločin a ni nemoralno pokušati da uradiš nešto da zaradiš više novca...
Zar svi ne težimo tome?
I nije to neki "besan" auto, čovek vozi punta i pozajmio je 1000 EUR da kupi još jednog polovnog punta za posao.
Ovi kod nas u NS-u ne rade uopšte, tj. ne poštuju ni taj minimum.
Mogli su da rade npr. 3 sata dnevno pa da se makar nešto uradi.
Ne vidim šta je problem sa time što je čovek kupio još jedan auto?
Nije zločin a ni nemoralno pokušati da uradiš nešto da zaradiš više novca...
Zar svi ne težimo tome?
I nije to neki "besan" auto, čovek vozi punta i pozajmio je 1000 EUR da kupi još jednog polovnog punta za posao.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
GSPu su dozvolili i registrovali autobuse.
Ja bih vozio, pa neka zaustavi i proba skinuti tablice!
Pokazao bi mu papire od agencije da su ostali papiri rješeni, samo fali SUP, nije do mene, a treba mi auto npr. zbog posla. Pa nek se *ebu.
Ja bih vozio, pa neka zaustavi i proba skinuti tablice!

Pokazao bi mu papire od agencije da su ostali papiri rješeni, samo fali SUP, nije do mene, a treba mi auto npr. zbog posla. Pa nek se *ebu.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
u UE njih 20ak su vec digli tuzbe protiv sup-a jer su im panduri pisali prijave na ovaj fazon..
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
svakako treba obezbediti minimum rada,ili kako to vec treba da se kaze.auto sam uspeo da registrujem preko veza i vezica,a vozacka mi istekla,tj. u procesu sam dobijanja nove,kada sam isao da je preuzmem papan na salteru nije hteo da mi je uruci.strajk! pitao sam ga sta sad?da parkiram auto i da nevozim dok oni ne izganjaju svoje zahteve?! rece ''vozi na potvrdu''. dobro a sta ako neko ,ja ili bilo ko,mora da ide u inostranstvo??? razumem ja njihove zahteve,ali treba obezbediti minimalan proces rada...
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ja nisam imao problem, vozio sam bez tablica i niko me nije dirao, zna gagi kako sam proleteo pored murije, jedino radnik na naplatnoj rampi me jos davi za neku izjavu sto sam proleteo kroz rampu na kvarno, sta da mu radim neka zapise tablice
, mada na salterima su dodatno bezobrazni uvek bez obzira na strajk, sada sam znao pa sam isao drugim putem, neznam ali mislim da saobracajci su koliko toliko korektni, samo sto ima izroda uvek....

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Prijepoljska policija izgleda ne strajkuje,ima i saobracajaca i prasinara vise nego dovoljno,sreo sam tri patrole kad sam bio proslog vikenda tamo. Od Cacka nigde nijedne,tamo sve normalno.
- milan_gt
strajkuju oni po kancelarijama, dok saobracajci ne strajkuju i koriste priliku 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa saobracajcima uvek treba kinta za burek
(cast izuzecima)
Sve vise licimo na neku banana drzavu...

Sve vise licimo na neku banana drzavu...
Fiesta!!
- darko darko
danas bio za neke kartice za kola, nebitno, drzavna institucija, rade od 10
do 11 sa strankama i to ponedeljak sreda i petak, normalno mars nazad nemas sve papire, mislim da je tu spada i pazua i dorucak

- djole3113
- Poruka: 142
- Član foruma od: ponedeljak, 27. dec. 2010. u 00:22h
- Kontakt:
Pa ako im je mala plata koju PRIMAJU a ne ZARADJUJU,ima mnogo ljudi koji su sasvim strucni da rade umesto njih. A kad budu pravili sindikalni miting nek ih obezbedjuju delije i grobari,poznaju se oni vec. Nista dok ne osete pravu gradjansku neposlusnost,radili bi i pitali ima li jos nesto
- darko darko
koje male plate, od 60 pa gore, luda kuca, bar ovde gde sam danas bio
, mislim koliko rade imaju ful fulova platu, samo se jbu ko skim stigne, i piju kafe

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Potpuni kolaps saobracaja danas u BG. Ne znam sta he blokirano,a sta ne,obavio sam sve pre podne,ali celo poslepodne je kod mene u ulici bila kolona automobila,satima,jedna iza drugog, ie ne prestaje,sviraju,drdnaju, nervoziraju
- milan_gt
pa svi strumfovi su bili u Nemanjinoj 

-
- Poruka: 53
- Član foruma od: četvrtak, 1. dec. 2011. u 22:08h
Evo da Vam se i ja pridružim u kukanju.Ja mog forda jos nisam registrovao.
Kod nas nema ni policije na ulicama ali ipak nećemo da crtamo djavola.Nek stoji jos parkiran,valjda će uskoro biti resen i ovaj problem.
Jedino sto me interesuje je to da li će biti plaćeni za ovo vreme sto su u štrajku?
Da li je Vama ljudi plaćeno nesto ako ne radite?
Pozdrav
Gotov strajk.
Nadam se sutra registraciji.
Kod nas nema ni policije na ulicama ali ipak nećemo da crtamo djavola.Nek stoji jos parkiran,valjda će uskoro biti resen i ovaj problem.
Jedino sto me interesuje je to da li će biti plaćeni za ovo vreme sto su u štrajku?
Da li je Vama ljudi plaćeno nesto ako ne radite?
Pozdrav
Gotov strajk.
Nadam se sutra registraciji.