Evo sta je meni moj istruktor rekao, prva 3-4 puta kad sam usao u kamion - "E, ne moras da se vezujes, nije to obavezno u kamionu" . Naravno svaki put sam se vezao i rekao da to radim da bih stekao naviku, a i zbog sebe ne zbog pandura. Posle ta 3-4 puta me svaki put pogledao i prokomentarisao sa blagim smeskom "Ah da, ti se vezujes.".
Kad su nam takvi instruktori, sta tek mislite kakvi ce biti vozaci? Nista neobicno.
Svaki put kad udjem da se vozim sa drugom, i idemo relaciju tipa 2km, uvek mi prokomentarise ne moras da se vezujes, a meni svaki put dodje da mu nabijem glavu u volan njegovog lepog Punta Sporting da mu dokazem da je u datom trenutku bio vezan mozda mu glava ne bi stigla do volana

Uf bese to davno, 3-4 godine, ne secam se vise sta je tacno bilo ali nije ispustila sama od sebe (tj da je bio los ventil ili tako nesto). Sta se desilo, nista specijalno, osetio sam da je dupe postalo malo nestabilno prilikom promene pravca u prvoj sekundi, u trecoj sekundi vibracije posto auto poceo da skakuce i malo vuce u desno, noga lagano na kocnicu, stao, zamenio - teraj daljeknezevic piše:e to je sreca u nesreci...
sama od sebe ili si naisao na nesto?. i sta se onda deslo, jel te zanelo ili si se samo malo zaljuljao, ili okreto li... ?