Ne nadjoh nigde slicnu temu pa evo reko da otvorim novu....
Kuga mk1 je na prodaju, ko sto sam negde vec spomenuo izlecih se od stare

Medjutim, sta se desava... kad je neko baksuz onda sam to ja.
Odem za Sabac u Holliday, keshiram novu Kugu, ko malo dete srecan vozim nazad za Vrsac, obilaznica kroz Zemun da idem na Pupina...kad evo dolece sanitet kombi divlja i provlaci se izmedju traka pa 100kmh sigurno, i bukvalno je istumbao kola i pobego. Medju istumbanim sam bio i ja i tacnije cela desna strana auta je ulubljena, zguzvana, izgrebana...limar kaze nepopravljivo, mora novo ili u solidnom stanju da se nadje pa upegla.
Sta da vam pricam ljudi...odlepio sam! Nebitno, ne mogu vise da se zderem oko toga, idemo na resavanje problema....
Neke od vas, posebno majstore i vlasnike otpada sam vec iscimao i upoznati su sa pricom, al evo tracak nade jos imam da cu mozda ovde naci nekoga ko ima ili ko zna nekog ko ima ili ko zna nekoga ko nabavlja delove. Cekam jos Soleta da mi javi u ponedeljak dalima nesto sto pasuje i na ST line. Gledam da pre svega izbegnem kineske (za Taiwan zamenske jos nisam siguran dal je ok kvalitet? iskustva?), original novi su bolesno skupi, a polovne je nemoguce naci, za sada.
Znaci Ford Kuga ST Line 2017
- prednji branik (posepana desna ivica, ima i rupa)
- prednje desno krilo (onaj deo iznad tocka)
- prednja desna vrata (suvozaceva) dupli lim, zguzvan na ivicama skroz, kaze majstor ne pegla se to
- plastika blatobrana za prednji desni tocak - ST ima specificnorobusnije na donjem delu
- plastika blatobrana za zadnji desni tocak - mislim da je ovaj isti za sve Kuge MK2?
Ubacicu sliku gde sam lepo naznacio koji mi sve delovi trebaju, pa ako neko ima neki komentar, savet...bicu vrlo zahvalan!!
Takodje ako neko poznaje dobro ove modele ako moze da mi potvrdi da li i sta pasuje sa standardnje verzije Kuge na ST Line?
Hvala ljudi u napred!
Svako dobro
PS - Kuga MK1 je jos uvek kod mene, ceka da nadje novog vlasnika, a vi znate kakva sam picajzla i kako je to kod mene sve cakum-pakum sredjeno i odrzavano! Nov set kvacila i plivajuci, nov akumulator, ubacena multimedija, rolbarovi, obrvice ljuta je, itd itd...