TRAZIM OTPAD U BG.
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: ponedeljak, 26. dec. 2011. u 18:43h
TRAZIM OTPAD U BG.
Potreban mi je zadnji most za FORD CURIERA 1999 god. U Sabcu nisam uspela naci zna li neko povoljan otpad u Beogradu ili N. Sadu??
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: TRAZIM OTPAD U BG.
ajd malo lakse sa tim temama,veci si otvorila/otvorio 5 tema,ako neko za javice se

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: ponedeljak, 26. dec. 2011. u 18:43h
?????jeli to neki problem??
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
jeste,ajd prvo procitaj pravila foruma pa onda pisi.Sta bi bilo da svi mi otvorimo po 5 tema za neki problem?Nasta bi licio forum?Postavio si temu,javice se neko ko zna.Nista ti nece pomoci ni 100 tema,ako niko nece da ti pomogne ili ne zna...
ima se,moze se - nema se,mora se....
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Koristi pretragu foruma.
Ne piši sve velikim slovima, to se smatra vikanjem (odnosi se na druge otvorene teme).
U ovoj temi imaš adrese i telefone nekih otpada: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... ?f=61&t=87
Na Google-u može da se nađe još poneki kontakt.
Duplikati tema će biti pobrisani. Hvala na saradnji.
Ne piši sve velikim slovima, to se smatra vikanjem (odnosi se na druge otvorene teme).
U ovoj temi imaš adrese i telefone nekih otpada: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... ?f=61&t=87
Na Google-u može da se nađe još poneki kontakt.
Duplikati tema će biti pobrisani. Hvala na saradnji.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin