Uploaded with ImageShack.us
Sutra idem da proverim kada je moj termin za probnu voznju!
A potom odem da pokupim cerku sa casova tenis-a i naletim na ovo...

Moderator: ace1
Optička varkaMickey038 piše:...
Sam automobil je manji od modela MK2a sto se i primecuje.
...
Uzivo, veruj mi kao nebo i zemlja kada stoje nov i stari jedan pored drugog, u korist novog, uzivo ima onu liniju sto ga cini mocnim, jedino je malo monotono izgledaju stopaljke i farovi, nisu tako buljavi kao kod wv.FiestaRS piše:Kako god ga drugi nazivali... auto je spolja strasno ruzan!
Na starom modelu su daleko bolje uklopljene linije prednjeg - zadnjeg dela, pocev od branika,farova,stopaljki itd..
gledaj to meni bas super izgleda, (to je stvar ukusa) a te linije su stavljenje da pate haubu (ovo sto je udubljena na krajevima)... unutrasnjost mi deluje skroz ok, a posebno mi se svidja sto su otvori za ventilaciju vertikalni , malo promene od standarda dobro dodje...... mozda su mogli ova donja okrugla svetla (maglenke )bolje da uklope ali ajd, dobro je i ovako......fancy piše:Meni je Mk2 restyling puno lepši od novog Focusa. Verujem da je Focus Mk3 potpuno u premium segmentu po enterijeru i revolucionaran po motorima, ali dizajn... napred branik ispresecan čudnim vertikalama, pozadi mi je suviše američko/korejanski za moj ukus. I naravno, horizontalna zadnja svetla ga samo utapaju u prosek. Nadam se da će uživo da popravi utisak.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Ako misliš na vertikale na braniku o kojima sam pisao, mislim da sam negde pročitao da su ovi trouglovi sa strane u stvari crni čepovi, da nisu otvoreni.knezevic piše:...
a posebno mi se svidja sto su otvori za ventilaciju vertikalni , malo promene od standarda dobro dodje......
fancy piše: Što se cene tiče, ona je sasvim OK za premijeru automobila koji puca čak na klasu više. Ionako ćemo da ga pazarimo za 6 godina kad bude 9,990 Edge, odn. 12,490 sa gomilom Zetec opreme, taman pred sajam 2017 i premijeru Focusa Mk4
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Nikad ne reci nikad, ali sumnjam da cu u buducnosti prodavati auto u Srbiji. Kada sam prosle godine dolazio u Srbiju, surak se raspitivao koliko bi mogao da prodam svog Fokusa (tada je bio star nekih 4-5 meseci) i rekli su mu cenu od 8000e. Ja sam u subotu dobijao 10500 od dilera, odnosno trazio mi je 7600 doplate za novog Fokusa.fancy piše:...od Mickey038-a
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Uz dužno poštovanje, ali šurak je možda dao generalno cenu Focusa Mk2 restyling, ali ko zna koje godište ('08, '09) i ko zna koji motor i trim. Evo sad gledam na polovniautomobili.com, Focus 2010 godište ali 1.4 je 9-10,000, 1.6 je 10,000 ali to je sad razumljivo zbog ove akcije u kojoj novi koštaju tolikoMickey038 piše:Nikad ne reci nikad, ali sumnjam da cu u buducnosti prodavati auto u Srbiji. Kada sam prosle godine dolazio u Srbiju, surak se raspitivao koliko bi mogao da prodam svog Fokusa (tada je bio star nekih 4-5 meseci) i rekli su mu cenu od 8000e. Ja sam u subotu dobijao 10500 od dilera, odnosno trazio mi je 7600 doplate za novog Fokusa.fancy piše:...od Mickey038-a