Meni se mnogo sviđa i ono što piše na papiru da nudi mnogo mi primamljivo izgleda.
Samo sam čuo od nekih drugova koji su se vozili u njemu da ide ko ne normalan, kad mu dadneš gasa zaljepi te u sjedište i nema ustajanja dok ne pustiš gas.

Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
\kubura16v piše:Probe MK1 '90 godiste,2.2 GT Turbo. Najbrzi auto u kom sam se ikad vozio. U ovim novijim nisam,2.0 i 2.5 su kod njih,nema turbaka. Ovaj 2.2 je inace Mazdin motor i ima 2-3 verzije,od 100-tinak do 205ks,kao ovaj u kom sam se vozio,Steffordov inace.
Pojačaš pritisak i voilapopovicvl piše:Kakav je to turbo motor kad navuce 147 KS iz 2200 ccm? I ovo "4300"? Jel to greska ili je to turbo diesel? OM je respect, nije malo, ali mogao bi da ima bar 30-40 KS glatko.