Uploaded with ImageShack.us

juce sam se tek uclanio i iskreno nisam stigao da islikam svoj i da nakacim slike, ali to cu koliko sutra uraditi, morao sam da nakacim bilo koju jer je takvo pravilo za koje sam saznao tek danas od administratora.kubura16v piše:Mogao si i bolji da nadjes....na internetu naravno,kad vec stavljas tudje slike.
iskreno kupio sam ga na privremeni period , cisto da imam sta da vozim par meseci, kod mene je nekih mesec dana i mogu reci da sam jako zadovoljan i pozitivno iznenadjen. pravi mali gradski auto, mali potrosac, i sto je najbitnije uvek mozes da nadjes parking mesto za njega, iznenadjujuce je i to koliko ima prostora u njemu. citao sam razne forume o njemu i postoje razlicita misljenja, sto se tice mene za sada sve pozitivno o fordu ka. najveci uticaj na mene za kupovinu forda ka je svakako imala devojka, ona je odusevljena tim auticem, za razliku od vecine automobila koji su proizvedeni u toj klasi 97 godine on ima jako atraktivnu i lepu liniju.van piše:То с еможе прочитати и у каталогу .
Дај мало личних импресија , емоција , итд. Ипак је то твој ауто , и та најбоље знаш шта ти се допада код њега а шта не ...
ako lazem , lazem sebe, iskreno jako sam zadovoljan potrosnjom. u gradskoj voznji i to vozim najvise po centru mi trosi do osam litara, za hiljadu dinara naspem oko 7.6l i sa tim predjem 100km, 109, km. 92km, bas sam pratio, uz to povremeno i klima ukljucena. zavisi i kako ga ko vozi. pre njega sam vozio renalut clio 1.2 koji u gradu nije trosio ispod deset litara ali je na otvorenom trosio ispod sest. a ford ka mi na otvorenom trosi ispod 5,5l.ssf01 piše:ti si prvi od koga sam cuo da je auto mali potrosac, vecinom se svi zale da trosi puno