goja piše:extra boja! i ja mog farbam u ovu boju,ko da smo se dogovarali...nemojte tako ljudi,ne znam koji je ovo model ali jedan retrovizor i branici su sve sto je i ko nov imao niklovano,sve ostalo je crna plastika pa jos ako nisu te sitnice u extra stanju,ode mast u propast...ja bih se vise bojao hoce li se farba ljustiti sa maske...inace,taunus sa tim motorom i djelovima sa 2.0 je ozbiljan igrac,imas bas dobru igracku...
Za sad je boja na svom mestu vec godinu i kusur. Bolji je efekat pred sumrak i ako je u blizini ulicno svetlo perla menja nijansu prelazi u ljubicasto pa i zeleno. Koliko sam ja ukapirao sto se tice plastike mora dobro da se odmasti pa zatim vodena smirgla,prajmer za plastiku,farba i na kraju lak. Majstor koji je farbao auto mi je i prvi komsija tako da svakodnevno gledam po neke radove.
Sto se tice motora prezadovoljan sam, osetna razlika izmedju ta dva motora. 1.6 je bio lenj pri vecem broju obrtaja i sporo ubrzavao u odnosu na 2.0
Predivan je osecaj kad osetis snagu pri paljenju, ceo auto se zaljulja.
Boris88 piše:ivca nabavicu ti ja masku nije problem,hteo sam samo da vidim da li bi ti to stavljao ili ti se vise svidja ova,cifre nisu paprene,i dalje ih ima,krecu se od 0 do 1000,nekada i 2000 zavisi gde gledas ali da ih ima,ima ih

Dogovoreno druze i hvala ti unapred, cim bude naletela neka vici.