Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Moj Focus Mk1

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
todor
Poruka: 17
Član foruma od: petak, 6. maj 2011. u 14:14h

Moj Focus Mk1

Poruka od todor » subota, 7. maj 2011. u 12:44h

Slika

Model MK1 2001 god. 1.8 tdci. Mislim da mu je paket opreme odmah ispod "ghia"-e, pošto nigde ne piše da je ghia, a pritom ima jako puno opreme. Alu felne, maglenke, podizače na svim prozorima, cd radio, cb, grejače retrovizora, dajlinsko otvaranje gepeka, abs, klimu, vozačko sedište se podešava i po visini i još po nešto.

Jedino me nešto klima muči, verovatno da moram servis da radim :) . Ako je dugo uključena posle određenog vremena počinje da slabi i na kraju ko da i nije uključena, al sam primetio da se to dešava samo ako ga lagano vozim. Čim ga nagarim odma počne lepo da hladi mrgreen . Onda sam primetio da se ponekad sama uključuje i ako nisam pritisnuo dugme, već samo ventilator, mada za ovo nisam 100% siguran, možda se samo tripujem. Jer mi se čini da kad uključim ventilator osetim da za procenat slabije vuče, u tom trenutku, mada čim posle toga isključim i ukjučim ventilator ništa se ne dešava. Sve u svemu sam veoma zadovoljan.

Ovo je moj drugi ford do sada i veoma sam zadovoljan sa ovom markom :).

Neša
VIP
Poruka: 5041
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: Moj Focus Mk1

Poruka od Neša » subota, 7. maj 2011. u 14:01h

Moze li jos neka slika...

Sto se tice klime,kada ti je usmeren vazduh ka sofersajbni,klima se sama pali,a ne svetli lampica da je ukljucena klima ;) tako je kod svih Focusa mk1 koji imaju klimu i gde znak soferke narandzaste boje
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

todor

Poruka od todor » subota, 7. maj 2011. u 14:15h

Čekaj to onda znači da i zimi uključuje klimu kad pustim grejanje? Hm, onda treba da izbegavam da puštam duvanje na šoferku :D.

Neša
VIP
Poruka: 5041
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » subota, 7. maj 2011. u 14:16h

Tako je. To sluzi da za sto krace vreme odmagli staklo i nije to samo kod Forda...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

todor

Poruka od todor » subota, 7. maj 2011. u 14:21h

Jel to onda uključuje klimu samo privremeno ili trajno? Mada sam primetio da kada stavim duvanje na šoferku, ne može da se uključi dugme da cirkuliše vazduh samo u kabini. Pretpostavio sam da je neki za**b sistem.

Biće još fotki kasnije, kad ga operem :).

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 7. maj 2011. u 15:00h

Kod duvanja na soferku ne moze da se ukljuci cirkulacija vazduha iz kabine, jer je za odmagljivanje stakala neophodan svez spoljasnji vazduh. U suprotnom maglila bi se stakla. Ni to nije samo kod Forda.

Ubaci jos slika...
Slika

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“