Slikano je pre usisavanja pa je malo prljavo unutra

Ajde malo više o ovomeneskopk piše:Poboljsao sam zvucnu izolaciju i to temeljno i rezultat je daleko tisi auto u svakom smislu!
Plin i K-glava ne idu zajedno... nikako!neskopk piše:Hvala na predlogu i slikama.Uzecu u razmatranje tu opciju mada nisam planirao farbanje branika.Nego,mnogi mi predlazu ovamo da ugradim plin mada sam ja u principu protiv plina. Neznam kako ce ovaj tip ubrizgavanja(k-glava)pa jos sa dodatnom elektronikom da podnese sve to i zao mi da kvarim dobre performanse? Sa druge strane na plinu je voznja dzabe...Sta vi mislite o tome?
U pravu si,nesto sam se malo zaneo,cak sta vise,isplativije mu je da ofarba branik u belo,nego da kupuje novi.fancy piše:Čekaj... pa odavno postoje pristojne boje za plastiku i farbari koji to umeju da urade kako treba. Niko i nije sugerisao da on sam ofarba branik običnom farbom nego lepo da ode kod nekog proverenog profesionalca ko će da smućka pravu boju i odradi to da izgleda kao fabrički.
Džabe dok ne uništiš motor. Bog (i sreća kod kupovineneskopk piše:...
Sa druge strane na plinu je voznja dzabe...Sta vi mislite o tome?
U pravu si za presvlake.Prethodni vlasnik ih je stavio,trebalo bi i njih da zamenim to bar nije skupo mada bi ja najvise voleo da stavim jedno DRAG sedistefancy piše:Ups, sorry, nisam video post iz uradi sam... ne znam kako mi je promaklo![]()
Ne znam u kakvom su ti stanju sedišta, ali, ako nisu propala (a izgleda mi da nisu) skidaj ove presvlake, pojeftinjuju mu izgled.
I da ponovim - uloži u farbanje branika, izgledaće potpuno neprejebivo
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni