Da malo osvežim temu.

Prođe punih pet meseci druženja sa Fiestom.U uvodnom postu sam naveo da je kupljena sa nešto više od 156 000 km.Sad je na satu 159 600 km.Znači,za ovih pet meseci sam prešao skoro 3500 km.Šta se desilo u međuvremenu?
Krajem marta sam joj uradio kompletan "veliki servis".Evo šta je sve zamenjeno:
-zupčasti remen,Continental 55 km
-španer zupčastog remena,Ruville,60 km
-roler zupčastog remena,Ruville,55 km
-vodena pumpa,Hepu,80 km
-španer remena klime,Ruville,97 km
-roler remena klime,Ruville,52 km
-remen klime,Gates,30 km
-rad majstora,80 km
Ukupno: 509 km,ili 255 evra.Sve je urađeno na 157 400 km.
U aprilu sam išao na prvi,malo duži,put.Relacija Foča-Valjevo.Bila je to idealna prilika da prvi put testiram potrošnju.U odlasku sam koristio put preko Tare,Bajine Bašte i Debelog Brda,a u povratku put preko Divčibara,Požege i Užica.Ukupno,prešlo se 494 km.Koristio sam tradicionalno merenje potrošnje do čepa.Potrošio je 23,61 litar evrodizela.To mu dođe 4,77 litara na 100km.Na putu nisam koristio klimu.Zaista sam više nego zadovoljan potrošnjom.Prešao sam tada skoro 500 km,a ostalo mi je pola rezervoara.Prema bordu,sa preostalim gorivom sam mogao preći još skoro 400 km.
U maju sam "skoknuo" i do Vojvodine,tačnije,Bačkog Maglića.Ono što sam primetio,putujući preko Romanije,je da auto zaista lepo vuče uzbrdo.Iako tih 68 ks ne deluje puno.
Uglavnom,za sada je sve ok.Sipam,s vremena na vreme,i vozim.Nadam se da će tako biti i dalje.

Tečnosti redovno kontrolišem.Za ovih 3500 km,nisam primetio potrošnju ulja,a i ostalih tečnosti.
A evo i slika.
Kad je tek kupljen.

Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.
Enterijer.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/854/dsc01005.jpg/]
Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.us
I na kraju slike iz Valjeva i Maglića.

Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.us
Pozdrav svima.I pitajte ako vas nešto zanima.