..vozim je vec 4 godine i sada sam u dilemi sta raditi sa njom ??? ..da li uzimati kredit i spucati u nju 1500-2000 jevrejcica ili menjati ??? ..slikacu je jos i izbaciti slike pa vas molim za pomoc u vidu predloga i komentara, unapred zahvalan !!!

Kada sam video tvoju koja super izgleda podsetio sam se svoje momacke koju sam vozio dok sam "VOZIO" i sa kojom sam zgazio oko 300 000 km za 5 god. Doduse sa dva motora ali nije mi zao jer sam najbolje km svoje voznje napravio sa njom. Evo nekih slika sa mobilnog koje sam iskopao:
Hvala na komplimentu za auto ali ona mi je maler jer mesec dana po kupovini sam je zastitio, sredio par nekih ogrebotina i kada sam je dovezao posle 2-3 dana me parkiranog udarila zena na parkingu, zatim ni posle 6 meseci u po voznje kod Cacka pljusne semering i sevne automatski menjac.Onda protokomer zbog plina pa bregasta itd.. ..nemam vise snage da se prisecam vec mi je zlo od hronologije!jovanotti piše:Sierra izgleda veoma lepo. E sad da li je menjati ili ne , to je vecita dilema.. ako su finansijske mogucnosti adekvatne prodati je i dodati jos para pa skociti na auto koji je bar 10 godina mladji. Mada sa druge strane neki vlasnici su emotivno vezani za svoj auto.
@ Markedjani - pa ti skeniras i znas gde se koja Sierra u gradu nalazi, tj lokalitete. clap
Hvala i tebi za komplimente, kada vidim tvoju sierru dobijem snagu da sredjujem ovu moju. Nehuji (nije se ukrutio - zaglavio jos je mlitav) pa se leti pomazem sa ventilatorom klime na prekidac po gradu u guzvi. Ukenjao sam konje sa zamenom bregaste i karburatorom pa ako se resim a mislim da hocu odnecu drugu glavu sa kompletnim usisom i izduvom na sredjivanje a celu cu da je vratim u baza-lak ali ce to najverovatnije da saceka prolece zbog "vremena" mechanicMarkedjani piše:Ma radim na b.vodama i kad radim prvu smenu kupujem doručak kod maxija i auto tamo u 90% slučajeva tamo stoji a zapala mi za oko zato što izgleda extra uredno... ne gledam Sierre krševe i drešabe
@Wellisha
Jel ti non stop huji visko ventilator?
Ako huji ko de*il non stop eliminisi ga i stavi el.ventilatore sa termoprekidačem... spustićeš potrošnju i dosta će bolje da ide
+1 za dohc.Markedjani piše:Ma ne bacaj pare na sređivanje tog motora... ubaci 2.0 dohc i vozi se ko čovek.
Uzeo sam malo citam o motorima pa pitam.Markedjani piše:Zetec ima 16v,zupčasti kaiš,protokomer i EDIS paljenje sa 4 bobine...
DOHC ima 8v,lanac,map senzor i el.paljenje sa jednom klasičnom bobinom.
Takoreći nemaju dve blage veze... totalno dva različita motora.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf