doterao sam mog Forda Focusa 1.8 TDDI kući pa da iznesem neka svoja viđenja.
Prvo da pohvalim forum jer sam ovde mogao svašta da pročitam i predhodno se upoznam sa svim što me zanimalo.
Posebnu odgovornost za ovu kupovinu snosiće Dragomir

Sad evo malo da vam prenesem utiske.
Dovezao sam ga iz Dobanovaca do Jerkovića i čekam od nedelje da završim registraciju.
Auto je stigao iz Đenove drugar mi se time bavi pa mi ga je on pronašao i doterao.Italijani nisu baš nešto poznati po čuvanju auta ali ovaj vlasnik je izgleda bio malo drugačiji.Odradio je mali servis,vidim da su filteri novi i ulje je još uvek manje crno nego što zna da bude.Promenjen je filter klime i ima sve četri GY gume do duše letnje ali nove.
Spolja izgleda očuvan i sem manjih crtica na braniku nema nekih oštećenja.Unutrašnjos izgleda baš očuvana.Iskreno ja sam se oduševio onim što Ford nudi s obzirom da sam pre njega posedovao Pasata B3 katavana 1.8 ben.Nudi sve što mi treba i paket opreme Ghia je baš baš.
Primetio sam da je ovaj filter klime neko nestručan menjao pa je polomio onu rešetkicu kod brisača tako da je lepljena silikonom.Videću da to nađem negde na otpadu.Čuje se malo cvilenje sad da li je do kaiša ili španera ili je samo to stvar što je stajao duže proveriću kad registrujem.
Na poklopcu zupčastog piše 138000 dok je na satu 171000.
Lepo ide i što neko reče leži ko pegla.
Ja baš zadovoljan thumbup .Evo i jedne slike pošto sam ih već kačio u predhodnim temama.
http://img704.imageshack.us/img704/8730 ... 00x450.jpg