Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pravilnik '' Automobili clanova'' OBAVEZNO PROCITATI

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Zaključana
Avatar korisnika
FCS Team
Poruka: 40
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 06:37h

Pravilnik '' Automobili clanova'' OBAVEZNO PROCITATI

Poruka od FCS Team » nedelja, 12. okt. 2008. u 16:34h

Predstavljanje automobila nije obavezno radi učestvovanja na forumu, ali mnogi članovi svejedno koriste mogućnost da pokažu drugima svog Ford ljubimca, otvaranjem nove teme u podforumu "Automobili članova" (http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=6).

Fotografije su obavezni deo predstavljanja automobila

Ako odaberete da predstavite svoj automobil, obavezno je da fotografije koje postavite budu autentične, tj. da prikazuju vozilo čiji ste vi vlasnik. Nema svrhe postavljati generičke fotografije prikupljene sa Interneta, pošto već znamo kako izgledaju serijski modeli. Ono što može da bude zanimljivo drugim korisnicima foruma je konkretan automobil i konkretna iskustva koja ste stekli tokom eksploatacije. a ne slike iz kataloga ili sa tuđih web stranica.

Predstavljanje automobila bez fotografija... nije predstavljanje

Niko neće da vam "ukrade mesto" za predstavljanje, niti će vam bilo ko uzeti za zlo ako svoju temu otvorite tek onda kad napravite fotografije svog automobila. Potrudite se da predstavljanje liči na nešto, jer u suprotnom samo gubite vreme (kako svoje, tako i drugih članova foruma).

Takođe, poštedite nas "kićenja tuđim perjem", predstavljajući slike retkih automobila sa stranih web sajtova kao svoje; osim nezrelosti takvog postupka, takve stvari veoma brzo izađu na videlo i za sobom povlače trajnu zabranu pristupa forumu.

Ako niste sigurni kako da postavite fotografiju u poruku, možete da pogledate ovu temu: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=33

Zaključana

Povratak na „Automobili članova“