Ford taunus Tc1
- IvkeTc1
- Poruka: 130
- Član foruma od: nedelja, 14. mar. 2010. u 16:24h
Ford taunus Tc1
Evo da i ja predstavim moj prvi auto. U pitanju je ford taunus Tc1 sa dvoja vrata, ovih dana se sprema za farbanje. motor je 1.6 pinto sa plinom auto je 1971 godiste.
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- IvkeTc1
Re: Ford taunus Tc1
znam, evo sada ubacujem tj kacim na image snack pa onda da postavim ovde...polako treba mi vremena. ali sigurno necete ostati bez slika. 

- Boris88
- VIP
- IvkeTc1
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Koje je godište, 74-to, 5-to?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- IvkeTc1
1971 tabla je od novijeg tipa kao i motor... motor je 1979 kao i tabla volan i jos poneka sitnica...
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Sa sve sedištima od ko zna čega, i zadnja hauba ti je 74-to.
Izgleda da je napakovan od više različitih, uslikaj nam pločice ispod haube.

Izgleda da je napakovan od više različitih, uslikaj nam pločice ispod haube.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Boris88
- VIP
- IvkeTc1
Ovako auto je kupljen od komsije koji je imao tri taunusa dva Tc1 i jednog Tc2 (cini mi se), pa je prebacio motor i enterijer od tc2 u ovaj 1971, a drugi Tc1 je bio donator delova koji je rastavljen,a ostatak je zavrsio na otpadu. :O sedista jesu sierina....
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: ponedeljak, 24. maj 2010. u 12:33h
Drugim rečima ovo i nije baš taunus Tc1 sem ako izuzmemo, motor, sedišta, tablu i još što šta 

- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Kao i vecina automobila starijih od 30 godina...covjek nece raditi kola za prodaju a nece se ni natjecati u restauraciji oldtajmera i zasto da sjedi na krsevima od siceva kad ima na raspolaganju odlicne sierine siceve i ostale djelove koji odgovaraju...99% ljudi ne razlikuje modele fordova tog doba sem nas zaljubljenika a ne da vidi sta je mjenjano...
i na mom je volan sa tc3 i mislim da bi bas to trebao zamjeniti,njegov volan mu je zastitni znak isto ko i hauba i krila pa ako mozes naci zamjeni ga a nadji i za mene jedan...
samo napred,drago mi je kad vidim da ih neko radi... koja ce boja biti?
i na mom je volan sa tc3 i mislim da bi bas to trebao zamjeniti,njegov volan mu je zastitni znak isto ko i hauba i krila pa ako mozes naci zamjeni ga a nadji i za mene jedan...
samo napred,drago mi je kad vidim da ih neko radi... koja ce boja biti?
- IvkeTc1
Ovaj moj je stajao poslednjih pola godine,jer je komsija kupio noviji auto i on je ostao parkiran pod tremom... Kada sam ga kupovao vodio sam se mislju da mi je bolje da kupim jedan ovakav auto koji ima nesto u sebi nego nekog juga ili nesto slicno... Plus motor mu je dobar i limarija sto se tice poda i glavnih delova zdrava poprilicno! e sad ostalo ce se uraditi.
Auto ide u crvenu bolju kao ova sto je na njemu. E sad da je lako naci za njega sedista krila i sve, sigurno bih imao i ja na mom. A ako nekoga vredja sto ja moj auto predstavljam kao Tc1 onda cu lepo promeniti naziv teme.

-
- Poruka: 6
- Član foruma od: ponedeljak, 24. maj 2010. u 12:33h
Ako si mislio na mene onda me sigurno ne vređa. Ja volim da vidim bilo kojeg forda, svih boja, dimenzija i karakteristika 

- Boris88
- VIP
ma ako auto ima skoljku od tc1 onda je tc1,nisam mislio nista zlonamerno sto se tice sedista,samo sam rekao 911sk od cega su,sta god da se stavi na taj auto on je ikona,jedino da sredjovanje ne krene putem cuning stajlinga a predpostavljam da nece.inace sretno sa planovima,da ga ubrzo vratis na cestu i slatko se navozas thumbup pozz
rust is not a crime
- IvkeTc1
Hvala vam svima, i garantujem vam da auto nece sigurno biti "ciganija vlasija" jer ovo je ipak kultni auto koji ne zasluzuje da bude unakazen... auto je skroz u voznom stanju, sledece nedelje ga verovatno ocekuje farbanje. mechanic
- Boris88
- VIP
- IvkeTc1
E mislim da ima nesto delova koji pasu i na moj, pa tako da ih za sada necu prodavati,eventualno ako nekom bas hitno treba...(ispade da sam stipsa,ali mozda mi i zatrebaju)a sto se delova tice meni trebaju prednji zmigavci pa ako ih neko ima na prodaju moze ovde ili pp. hvala
- Boris88
- VIP
mislim da je neko sa foruma imao migavce,prodzaraj malo po oglasima-auto delovi
rust is not a crime
-
- VR
- Poruka: 634
- Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h
Kako su usla sedista od siere u njega - jel bilo prepravki ili je moguce da se samo zamene, bas me interesuje!
- IvkeTc1
Ta sedista su tu kao privremeno resenje... cim se malo oporavim finansijski od farbanja,bacam se na sedista. valjda su malo prepravljeni nosaci sedita,mislim da nije bilo bas sraf na sraf.
- IvkeTc1
Malo da osvezim temu...dakle auto je ofarban (ne bas zavidno,ali koliko para toliko i muzike) naravno registrovan i vozikam se sa njim (tj plivam
) evo i neka slicica http://img716.imageshack.us/i/img0085bl.jpg/ http://img96.imageshack.us/i/img0093vp.jpg/ http://img243.imageshack.us/i/img0092mv.jpg/. Dosta radim ovih dana pa kad nadjem vremena uslikacu jos neku. 

- slowmotion
- Ljubazni komsija
- Poruka: 823
- Član foruma od: subota, 9. maj 2009. u 21:22h
Sasvim solidno kolega. Samo napred thumbup
"Don't find fault, find a remedy" - Henry Ford

- IvkeTc1
Na slikama je naravno mnogo lepsi nego uzivo...od sledeceg meseca se selim za bg, pocinju studije...pa se vidimo nadam se na nekom okupljanju.
jos nesto, potrudicu se da uslikam plocice ispod haube,izvinjavam se 911s zbog kasnjenja/