Nisam hteo crn auto
Nisam hteo manuelni menjac jer moze da vuce 200kg manje
Izbegavao sam kozu ako mogu
Kupio sam crni auto
Kupio sam auto sa manuelnim menjacem
Kupio sam auto sa kozom/alcantarom, prosto u ovoj opremi je nemoguce naci stof sedista

144k km u trenutku kupovine, 2/2014 proizveden, 2.2tdci 200ks, Titanium S, 7 sedista.
Generalno u dobrom stanju, ima nekoliko stvari da se rese kojih sam bio svestan, i jedna koje nisam bio svestan, mozda ni prodavac, moracu da je resim ovde u CH jer bez toga ne prolazi tehnicki, tako da je trenutno potrebno strpljenje.
Od opreme fale sedista sa hladjenjem i kuka, oba planiram vremenom da nadjem/dodam. Ima adaptivni tempomat, senzore mrtvog ugla, lane assist, front colission warning, panorama krov, hill assist, parking senzori u krug i kamera pozadi, itd. Solidna oprema. Lezi odlicno, sto je najbitnije, nije mnogo meksi, ako uopste, sto se tice opruga i amortizera u odnosu na C-max koji je na Eibach oprugama i Sachs amortima fabricke specifikacije. Ali je dosta udobniji, vrv siri trag tockova, duze medjuosovinsko rastojanje...
C-max ce vrv biti uskoro na prodaju, al cu nakon sto S-max prodje tehnicki jos bar mesec dva da ih vozim na iste tablice, dok se zena malo ne navikne. Bice boljih fotki za koji dan.
Od radova sem navedenih mehanickih stvari, ventilirajucih sedista i kuke, planiram jedno dooobro pranje pa onda postepeno da ga ocistim sa glinom i zastitim, verovatno i sa jednim poliranjem izmedju, na crnoj se vidi jebeno sve