Ford Fiesta
-
- Poruka: 10
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 18:08h
Ford Fiesta
Ford Fiesta 1.25, 16v zetec, 75 KS, 2001. god. Od opreme ima: servo, prednje el. podizace, 2x air bag, centalnu bravu(bez daljinskog), ABS, klima. Za sada imam samo ovu jednu sliku. Kada napravim nove postavicu. Sluzi me dobro, vlasnik sam god. dana. Voleo bih da malo poradim na spoljasnjem izgledu, da zamenim par sitnica. Znak Ford napred je do pola oguljen pa me to nervira a ne znam gde to da nadjem da zamenim. Desni retrovizor treba da zamenim jer je otisao zglob pa je samo tako fiksiran. Ako moze neko da odgovori gde bih mogao da nadjem te delove povoljno.

Poslednja izmena: Hachico, na dan subota, 20. mar. 2010. u 21:15h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Re: Ford Fiesta
Znak jedino nov da kupis,a retrovizor mozda imam ja pa cu ti javiti cenu.. inace pravi motor za Fiestu,1.25 Zetec 

-
- Poruka: 2
- Član foruma od: utorak, 6. dec. 2011. u 14:59h
I ja sam kupio fiestu 2001. god. 1.25 16v prije malo više od mjesec dana preventivno sam zamjenio zupčasti remen i još par sitnica auto je uvezeno iz njemačke i trenutno ima 147.000 na satu za sada sam zadovoljan i iznenađen kako se fino vozi.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Saša (njemacka2210), napravi par slika, otvori novu temu i u njoj predstavi svoj auto.
Nema puno poente pisati u "tuđoj" temi, a ni dopunjavati "ličnu" temu u kojoj autor ništa nije pisao godinu i po dana.

Nema puno poente pisati u "tuđoj" temi, a ni dopunjavati "ličnu" temu u kojoj autor ništa nije pisao godinu i po dana.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin