Sutra ide registracija, onda mali servis i onda ostaje samo još da zamenim gume zimskim što je već problemčić zbog malo specifičnijih i egzotičnih dimenzija od 235/50r17...
Jel svetla drzis na automatici?Martin Mystere piše: ↑nedelja, 31. jan. 2021. u 14:32hJuče sam prvi put išao sa autom na duži put - do Kruševca (autoputem preko Pojata) i nazad, uglavnom tempomat na 125 km/h, uz povremena ubrzanja ako hoću nekog brže da prestignem i jedno malo jače testiranje mogućnosti (i produvavanje DPF)...
Očekivano, auto ide ko zmaj, udoban, prostran - ja prezadovoljan...
Jedna stvar na koju imam primedbu, ovako kako je, su oborena/kratka LED svetla koja su po meni nekako i previše oborena i kratka (?).
Na prethodnim autima su ona nekako osvetljavala na većoj daljini i bilo je lakše za vožnju - ovako mi se čini da ovako kako osvetljavaju ne daju dovoljno vremena za neko pravovremeno uočavanje rupe, životinje ili nečeg trećeg ni na regionalnom putu pri brzinama do 60 km/h a kamoli na autoputu, tim pre što su svetla adaptivna pa je sam uključivao/isključivao (menjao duga i oborena) po potrebi u skladu sa situacijom i saobraćajem.
Interesuje me da li je neko od vas imao sličan "problem" i radio podešavanje svetala kod majstora i jel to komplikovana procedura (oduzima puno vremena i ima puno posla)? Takođe, jel to može u bilo kom servisu ili mora kod nekog specijaliziranog tipa auto-električar ili već neko treći?