Pozdrav svim clanovima,od skoro sam postao vlasnik Ford vozila. Auto kupljen u Septembru ove godine, 2013 god. 1.6 tdci 105 ks econetic. Sa dobrom opremom gde bi izdvojio led prednja,zadnja svetla,kamere u soferci za prepoznavanjem znakova (sto bas i nije neka velika pomoc bar po meni,posto znak svakako vidis pored puta

) dobra stvar kod tih kamera je sto prate linije na putu,i u slucaju prelaska u drugu traku bez zmigavca vibrira volan. Ambientalno osvetljenje,sa mogucnoscu menjanja boja. Jedino mala zamerka sto u toj silnoj opremi nema polukozna sedista sa grejacima. I velika zamerka sto nema Srbije na navigaciji,isprobana u inostranstvu radi perfektno. Presao oko 4000 km. Za sada prezadovoljan,odlicno ide mali potrosac,tih,udoban...Nekako trazi da se brzine menjaju pri vecim obrtajima, naspram prethodnog auta (WV b5.5)razmisljam cak i o remapu u buducnosti. Odradjen veliki servis,sa zamenom leve spone,promenjena kociona tecnost,sve ukupno sa rukama 50.000 Do sad bez nekih problema,jedino sam ovih dana primetio da ne radi bas najbolje resetka ispred hladnjaka,koja se automatski zatvara otvara radi brze dostizanje radne temperature. Za sada toliko