Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

fiesta mk4

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
Steva
Poruka: 116
Član foruma od: nedelja, 28. jun 2009. u 00:44h

fiesta mk4

Poruka od Steva » sreda, 10. feb. 2010. u 18:45h

Slika

Fiesta od moje keve, 1998. god, motor 1242cm3, mislim da je 16V, 75ks, potrošnja 10 do 12 litara gradske vožnje (nigde drugde se i ne vozi), oprema klima (slabo hladi ali zato slabo vuče kad je uključena :P ), podizači, servo, 2xairbag, uvežena iz Italije 2004, za 3 godine 4 vlasnika u Srbiji, bila udarena napred ko zna kad pa je to sređeno, ali se da primetiti... Plaćena 2007. godine 3750 evra, plus još 250 evra prenos i registracija par meseci kasnije, pa posle sređivanje kočnica i nov akumulator još oko 100e, tada 8000din, sada truo auspuh, vukla se cev po asfaltu par meseci pa je to zavareno da drži još par meseci, pa posle nov izduvni sistem, po rečima majstora biće oko 7500 dinara... Auto se slabo vozi, za poslednjih godinu dana jedva 400 km, ubeđivao sam kevu pre dve godine da je proda, mogla je i da zaradi par stotina evra, sad ne vredi ni 3000e, možda 2500 ali džabe...

dule0911

 
Poruka: 13655
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: fiesta mk4

Poruka od dule0911 » sreda, 10. feb. 2010. u 22:37h

Steta sto se ne vozi, stajanje je ubija, pogotovo kad nije garazirana kao tvoja. To je inace super autic, tako da ga vozite malo :)
Fiesta!!

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2783
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » četvrtak, 11. feb. 2010. u 22:23h

Na slici solidno izgleda. Možda malo uložiti, pa voziti dalje.
Slika Slika

Steva

Poruka od Steva » četvrtak, 11. feb. 2010. u 23:08h

Ja ne bih vozio taj auto, meni ne odgovaraju takvi automobili... Recimo volan je servo, prilikom svakog razmotavanja moram da pridržavam volan jer jako razmotava inače se zaljuljamo svi u automobilu, kočnice su VRLO osetljive tako da moram da pazim da lagano kočim inače cimanje... na tehničkom utvrđeno da zadnji točkovi ne hvataju baš, navodno zbog petog kočionog cilindra, i u vožnji je zeznuto, jednom sam morao naglo da kočim po mokrom asfaltu + šljunak, okrećem volan levo-desno, auto ide pravo...
I druge komande su osetljive, kvačilo odvaja visoko, maltene se ceo pomerim da bi pustio kvačilo, pedala gasa mekana pa nemam osećaj koliko sam dao gas, a obrtomer strašno kasni, ili mi se ugasi auto ili dam prejak gas pa šlajfuje a gume Savine nikakve...
Potrošnja je takođe mnogo velika, svi kažu treba manje da troši, a dešavalo se da neće uopšte da ide dok je hladan... dajem vrlo lagano gas, u leru, a on se guši... dal su brizgaljke zaprljane, ili nešto drugo ne znam, to se sada manje oseća...
Klima slabo hladi, uglavnom nešto smrdi i baš se oseća gubitak snage tako da je ne uključujemo, nego bitnija stvar je što nikako ne mogu da uključim radio od kako je menjan akumulator, ukucana je šifra i sad piše LOCK 10 i to stoji uvek tako... Šta da radim?

paun1
Poruka: 502
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h

Poruka od paun1 » četvrtak, 11. feb. 2010. u 23:35h

PRODAJ JE PA KUPI BICIKLU I VOZI..... ;)

Steva

Poruka od Steva » petak, 12. feb. 2010. u 00:21h

ma prodao bi je ja odavno, ali fiesta nije moja nego kewina :P a bicikle imam tri, jedino to mogu bezbrižno da vozim po novom zakonu o saobraćaju... lol

paun1
Poruka: 502
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h

Poruka od paun1 » petak, 12. feb. 2010. u 00:37h

haha.ja se malo salim ;).pa da sam na tvom mestu nebi je prodao auto je dobar.A i da je prodas sta mozes bolje da kupis za te pare u dobrom stanju.

baba
Poruka: 23
Član foruma od: ponedeljak, 31. avg. 2009. u 09:50h

Poruka od baba » petak, 12. feb. 2010. u 14:18h

Kakav iskren opis auta :), vidi se da ti i taj auto nikako niste kompatibilni ;).
A za lock 10 znači da prava šifra nije ukucana, svaki put kad ukucaš pogrešnu ide ti odbrojavanje 9,8,7... tj. imaš 10 pokušaja da ukucaš pravu šifru pre nego se potpuno zaključa.

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“