Nagledao se svega i svacega od alfe do lokomotive i na kraju je srce odlucilo

U Ford Fiestu mk4 sam se prosto zaljubio pre dve godine od kada je drugar poceo da je vozi (siva na dve slike je ima) i tako kako je doslo vreme da i ja kupim svoj prvi auto gledao sam svasta dugo vremena i na kraju iskoci ovo seksi cudo i eto mene sad

U pitanju je kao sto i sam naslov kaze Ford Fiesta mk4 1.6 16V Sport snage 76kW proizvedena 10.2001. prvi put registrovana 6.2002. sa propratnim drugacijim branicima i pragovima sa strane kao i 15'' felnama sa 195/50/R15 gumama

Od stvari koje sam do sada uradio su menjanje jedne sijalice maglenke,punjenje klime,namestanje slavine klime,jedan dzek kompresora klime koji je bio pokidan sredjen i dosuta tecnost za pranje prozora

Sto se potrosnje tice po gradu 10l pije bez problema ali ne mogu da se zalim podjednako dobro i ide, a na otvorenom vec dva puta sam prelazio po 500km malo magistralom malo autoputem potrosnja bude 6-6.5l
Sto se tice voznih sposobnosti vesanje je dosta tvrdje i niza je u odnosu na obicne fieste jeste da je lepo lezi kao pegla i sve to ali nije lepo kad preko lezecih policajaca moram u orvu brzinu da vratim da bih lepo presao ali ajde necega covek mora i da se odrekne

Auspuh je neki aftermarket firme Sebring u sustini koliko sam ja primetio samo tu da "lepse izgleda" nista vise, atestiran je sto je zapravo bitno
Filter vazduha je panel KN filter u kutiji nije pecurka pa se cuje onaj zvuk usisavanja vazduha kad se dodaje gas tako bar meni deluje

Registrovan je do aprila sledece godine tako da sto se toga tice nemam brige

Auto je uvezao prosli vlasnik od prvog vlasnika iz Svajcarske u Novembru 2016. sa 192000km na satu sada ima 210000km koliko je to u stvari merodavno ko ce ti ga znati ima servisnu knjigu fordovu od prvog dana ali svejedno
Nije rdjav to mi je bitno sve ostalo se da srediti

Sve 4 gume na njemu su VREDESTEIN Sportrac 3 iz 2011. godine tako da ce morati da se promene sto pre ali dobro citave su jos uvek tako da cenim da je auto negde stajao i nije bio ni vozen neki duzi period pre nego sto ga je covek uvezao
Sve u svemu za sada ja sam i vise nego zadovoljan da ne kazem prezadovoljan i radujem se druzenju

A evo malo i slika, izvinjavam se unapred jer nije bio skroz lepo opran pred slikanje