evo posle dosta vremena nakanih se da predstavim svog ljubimca koji je zamenio za mene fantastican Peugeog 406 HDI (za koji imam samo reci hvale).
Novi ljubimac je C Max (u porodici ga nazvali Maksa pa ga tako i prihvatismo

Paket opreme je BUSINESS na koju sam dokupio rezervni tocak pune dimenzije, gumene patosnice, sigurnosne srafove, celicne felne i zimske gume...sto se utisaka tice od boljeg ima bolji ali u ovom periodu ovaj auto sasvim zadovoljava moje potrebe kako estetski tako i potrosnjom a za to je zasluzan "trimer" po haubom koji je vise nego solidan za moje potrebe i stil voznje.
Sto se prvih utisaka tice za nepunih 35000km (malo se preslo a krivac je najbolji auto na svetu - sluzbeni 24/7) je da ja auto veoma zivahan za masu i da je zabavan za voznju sem jedne zamerke koja je vidim i kod drugih a to je neprijatno cimanje pri saltanju iz prve u drugu ali sto se tice sveobuhvatnih voznih karakteristika i ubrzanja za ovako malu zujalicu sve pohvale.
Evo koja slicica sa telefona (ako sam lepo ispostovao i shvatio kako se postavljaju slike)
Mucenik u kafez u Grandu dok se ceka ocarinjenje i papirologija

evo trimera od 125HP...samo frkce ko V6

malo spolja i unutra sa prolecnog odsoljavanja, voskiranja i lickanja posle zimskog stresa

nadam se da sam uspeo da postavim slike