Puno više para sam uložio samovoljno, ugradjujuci meni zanimljive stvari. Zatamnio sam stakla (prednja 25%, zadnja i zadnja sajba 75%), ubacio 6x xenon (prednja, duga, maglenke), android uredjaj, kamera, osvjetljenje i jos "milion sitnica".
Prvo da kazem da je kilometraza 100% orginalna, posjedujem sve papire iz svicarske sa podacima o kilometrazi i servisu a i provjerena je u ovlastenom servisu.

U zadnje vrijeme više sam se bazirao na sam interijer auta, pa sam ga malo skockao po svom ukusu:

Kao što vidite, ubačen je android uredjaj koji je po meni extra ulegao u okvir table i zadovoljan sam njegovom brzinom, funkcijama i izgledom. Ubacena kamera (prednja i zadnja) za snimanje. Ubaceno podno LED osvjetljenje kao i LED traka na centralnoj konzoli.. Naravno uzivo izgleda jos ljepse, upload oduzima pokoji pixel..
U planu imam ubaciti taho plazmu:

.. kao i zamjenu boja prekidaca (vjerovatno u bijelo) ukoliko se dogovorim sa kolegom FMIII. Također u planu mi je da presvucem odredjene dijelove tapacirunga vrata i dijelova table karbonskom folijom. Ljeto cekam da nabacim neke lijepe 17ke alu felge, ne zelim nista dok je zime.
I za kraj moram napomenuti da je automaski mjenjac zaista fantastican. Mene svaki dan iznova oduševi brzinom promjene brzine kao i brzinom samog kick downa.. Jedina mana što nema šeste brzine ali eh..

Potrošnja po board računaru čiste gradske vožnje po ovom nevremenu na 303 pređena kilometra.. U stvarnosti ona iznosi oko 7.8 l.
Lijep pozdrav svima