Priča iza kupovine ovog auta je pomalo smešna.
Nisam posećivao frizera jedno 3 meseca, i rešim da je vreme da skratim kosu, pozovem svog dobrog prijatelja/kolegu i zakažem. Dodje dan, odem kod njega i sad sedimo pričamo jer se nismo dugo videli i on mi pomene kako je uzeo drugi auto. U pitanju je Clio 2006 1.5dCi, ja naravno zaludjenik za kola odma pita, gde mu je “Kornjača” (moj naziv za Ka

). Kaže meni drugar, nešto nije u redu sa njom eno je kući stoji. Pitam dal bi je prodao, kaže nije o tome razmišljao ali razmisliće pa će mi javiti, kasnije tog dana zove on mene i kaže povedi majstora i dodji da pogledate auto. Odem da vidim, imam bogami šta i da vidim, prvo na autu ne postoje zadnje opruge, satrulile su i pukle, silen blokovi haos, šoferka pukla, branik zreo za menjanje, i jos nekoliko stavki vezane za motor i lanac za koje nisam još siguran pa neću da pominjem. Nakon pregleda dodje i red da se dogovorimo za cenu. Pita on mene jel ti nije mnogo 300€ za njega. Sastavim na brzinu u glavi spisak sta sve treba da se zameni saberem, i vidim da ce da me izadje popravka jedno 300-400€ onako djuture. Realno 700 za njega mi nije delovalo mnogo s obzirom da ima full opremu (koža, klima, el retrovizori, el prozori, alu felne, dobru muziku).
Eto to je priča kako je Kornjača došla u moj posed.

Nadam se da vas nije smorio moj kratki sastav
Sent from my iPad using Tapatalk