Presao sam 300+ kilometara i ne mogu sad da imam neke velike utiske. Ali za sada su utisci pozitivni. Naspram Grand Scenica nebo i zemlja. Izuzetno je upravljiv. Podsetio me na fokusa koji sam vozio pre Grand Scenica. Juce od Kragujevca do Sombora 5.5 prosecna potrosnja 120km na tempomatu. Cena je bila malo ispod proseka. Nije Titanium nivo opreme ali ima stvari. Sa Grand Scenica mi nedostaju ulazak i startovanje bez kljuca. Nista sto odlucuje o kupovini ali olaksava stvari.
Kad zatreba, povuce abnormalno.
Radio je onaj Sony 6cd a informacioni display Convers+
Za cudjenje, KLIMA RADI!!! JEEEE! Do sada, svaki auto koji sam uzeo klima mu nije radila u startu iz ovog ili onog razloga.
Malo me zabrinjava, ako se ne varam da je to, pijukanje turbine.
Stajni trap je dobar ali mi se cini da se malcice ponekad cuje balans sipka
Dodatna dva sedista (6. i 7.) nisu resena dobro kao u Grand Scenicu. Ne uvlace se U pod, nego se razvuku po podu.
Jel neko zna, da li ima predvidjeno mesto za rezervni tocak ispod sasije ili je iskljuciva opcija repair kit?
Informacioni display je Convers+ i sto me jako cudi --> Nema trenutne potrosnje, nema koliko je goriva potroseno i nema A i B Trip?!
Sve sto ima od tih informacija je kilometri do praznog rezervoara, prosecna potrosnja i prosecna brzina.
Jel to tako svima ili zavisi od nivoa opreme? Ima li neki kod, ovo ono da se udje u neki test mode i oslobode dodatne funkcije?
Jel to cudo moze da se updejtuje?
Gde moze da se radi drugi kljuc? Imam dva ali je jedan onaj najobicniji, rezervni, bez daljinske funkcije.
Dok sam vozio fokusa nabavljao sam delove mislim kod Gileta ic Cacka ako se ne varam. Jel on jos uvek aktuelan za polovne delove? Fali mi zavesa sto ide preko gepeka (zavesa sto se razvlaci od sedista pozadi do petih vrata) i fali mi poklopac preko levog fara pa je sav pun prasine i lisca.
Kontam i da cu da cu do Dragomira ako isao za Beograd i ako se poklopi da ima free slot da ga pregleda. Jedno vreme sam bash cesto isao za BG pa sam svracao i u njegov servis. Svaka preporuka!
Toliko od mene za sada. Okacicu neke slike ovih dana a sad cu da ostavim jednu sto imam.
Uglavnom, vratio sam se u Ford porodicu