Poruka
od focus mk2 2.0tdci » nedelja, 19. mar. 2017. u 12:10h
Odgovor nikoli focus : Nisam te pogrešno shvatio,slikovi su da se napravi stočić za radionicu. Svako od nas ima različito mišljenje o automobilima i pogotovo o načinu upotrebe i sređivanju tj. prepravkama u odnosu na fabriku. Mene prvenstveno interesuje mehanika, estetika nikako. Vizuelno karavan pogotovo Focus mk2 nema šanse da izgleda lepo niti kad je spušten ,niti sa bilo kojim dimenzijama guma i felni. Kupio sam kvalitetne gume zato što se dobro auto ponaša i na kočenju i u krivinama,nikad 225/45-17 ili još gore 235 bilo koji profil a pogotovo ne Tigar ili Fulda,Barum... Auto ima čudan vizulni problem sa širokim lukovima oko krila i to je jedini VIZUELNI problem. Meni nisu interensatni vizuelni dodaci bilo koje vrste,auto prepravljam sa onim što se nikad ne vidi spolja. Oni koji lepe nalepnice i kače spojlere, to je njihov ukus sa kojim se nimalo ne slažem ali to je moje mišljenje, njikovo ne cenim ali ih i ne komentarišem, do sad. Primer je gomila ludih automobila koji nešto i ne izledaju ali su vrh u tehničkom smislu,dajem primer 106 rally, lanser evo bilo koji, clio f1 .... Vizuelno su nule ,a mnogi ih cene ili poštuju samo zbog bombastične oznake na dupetu a ne zato što ti automobili pružaju vrhunsko zadovoljstvo u vožnji. Nemam nameru da montiram 18 , 19 ili 20 samo da bih popunio rupu ( vizuelni problem ) i samim tim smanjim ubrzanje i povećam brzinu u svakom prenosu. Nadam se da sam barem malo objasnio šta ja očekujem od nečega. I naravno ovo je pogrešan auto za ovolko ulaganja ali mi je potreban karavan,a ovo mi je trenutno jedini auto, u pregovorima sam za drugi auto e tad ono što ja želim ima potpuno sve smisla, ali za sada šta je tu je. Iskreni pozdrav SVIMA.