Do sada sam imao 4 mondea mk3 mada 2 su bila za prodaju i jedan mk4 turnier koji je isto prodat veoma brzo tako da racunam samo ova dva koja trenutno imam.
Jedan mi je za delove a drugi vozim evo vec 5 godina.
Auto vise koristim za duze puteve(nemacka-Bg ) i kada se ode za kupovinu a cesto se povuce i neka prikolica.
Sa ovim autom iz nemacke dovukao 2 kamp prikolice i 2 ford mondeja.
Jedan za prodaju a jedan moj zbog kvara.
Posle 2 meseca trazenja auta po Nemackoj kupio ovaj od nemca (vlasnika broj 2) za 1400 € (trazio 2000€)cena spustena na balkanski nacin zbog fore na self testu gde pise Er0206 ja sam rekao da to pokazuje da je otisla bosch pumpa

I nije radelo pomeranje sedista(decko bio u Servisu )rekli su mu da je otisao motorcic zamena kao 120 € tako da je i to uticalo na cenu.
Uzeo auto stigao kuci i zamenio osigurac kad ono radi

Epilog uz auto dobijene sve 8 sezonske gume sa svim celicnim felnama.

I radio Touchscreen sa tv,dvd,usb...

Nema neku opremu ali ima ono sto meni najvise treba tempomat i kuku.
Za 120 000 predjenih od ozbiljnijih kvarova otisla je servo pumpa koju sam zamenio novom(repariranom) i novom pumpom za vodu.

Zbog pucanja brezona radjen je prednji lezaj(nov) i menjan je 1 polovan zadnji sa sve glavcinom naravno i evo posle 50 000 km jos uvek je sve super.
Zamenjena 2 creva interkulera
Radjene su dosta sitnice i ulozeno je dosta mog licnog truda.Sve sam radeo sam i sve polako na tenane.

Priprema-kacenje kamp prikolice i teranje za srbiju

Bicikle

Sa skupa na Adi Huji gde je opremnjen najlepsom nalepnicom (zahvaljujem se javno markedjaniju,duletu ) i ostaloj ekipi FCS

U martu radeo sam farbanje felne i klesta.

I na kraju krajnji rezultat

Zadnje sto je radjeno na autu u decembru je cipovanje naravno kod bokija zamena osvetljenje celog auta, tabla,centralna konzola .. i ubacivanje parking kamere.
Slika neuspesnog Cipovanja(auto posle cipovanja je radeo samo na 500 obrtaja i nije primao gas.(Vracena originalna mapa) i kasnije po savetu clana Nesa promenjena lift pumpa i onda je pre 2 nedelje uspesno cipovan naravno zna se kod koga BokiRS
Ovom prilikom se zahvaljujem i Nesi a i Bokiju Hvala

Zamena osvetljenja
Pre

Posle

Parking kamera

Toliko za sada valjda sam uspeo barem malo da nadoknadim vreme za ovih 5 godina.