Odmah sam poceo da mastam o izgledu i boji. Zeleo sam da izgleda totalno drugacije, nesto nalik na americkih SMC-a. Nisam zeleo fabricke farove, fabricku prednju masku i fabricke stopke, a morao sam da prosirim krila za sire gume. Migavce sam prebacio na branik. Ali o tome cu malo kasnije.... I tako sam poceo da ga rasklapam...

Auto nikada nije bio udaran i nikada nije bio farban, sem fabricke boje. Bio je dosta istruleo, ali sam ipak odlucio da ga kompletno sam sredim. Pomogao mi je cale, koji se razume u varenje, brusenje i poznaje dosta mehaniku. Nije bilo tesko uociti da od auta skoro nema nista, ali nastavio sam- HRABROOOO. ;(
Kada smo sredili silnu rdju, kupio sam pistolj za farbanje, 2 seta podloge, 2 seta metalik sive i 1 set crne farbe, isterao auto na sred dvorista i krenuo da farbam.

S obzirom da sam prvi put farbao, blago receno bilo je uzasno. :shame:
Najvise zbog toga sto sam hteo da mu izvucem crne trake preko celih kola, prepravim haubu kao kod mustanga, i ispalo je zesce kiceraj.

Ali, ne budem lenj, procackam interNJet, prepravim haubu, odem do farbare, kupim sada akril crnu i crvenu, pripremim ponovo auto za farbanje i evo sta ispadne...

TOTALNO DRUGA PRICA.

Skupim pare za-
-novu letvu volana
-nove spone
-nove jabucice
-nove amortizere
-old scool felme
-nove gume
-Granadin motor 2.0 i 4-stepeni menjac ...
Sve to ugradim i ispadne ovo-

Sljaka kao leptir, ne stedim ga.

Sledeci mi je u planu Ford Cortina ili neki kupe ili gt... ako mogu da ih nadjem za jeftine pare? a?