Stvarno, pogledao sam preko 15 primeraka i jedan eventualno dva su usla u neki uzi krug.Jedan ima ovo nema ono drugi dobar 1.6 necu 1.6 ocu 2.0, 2.0 zvecka, ne radi ovo ne radi ono, 1.8 srafovima za drvo srafio bravu "Sta fali, to radi"...stvarno sam se svega nagledao... I onda izadje ovaj na oglase, i jos u Novom Sadu, odmah otisao da ga vidim , probao, "To je to!".
Nije bilo lepog vremena da ga slikam, pa sam danas i po ovom oblacnom uslikao par slicica, ali boja ne moze da dodje do izrazaja

Dakle , uvoz iz Holandije,
Ford Focus 1.6 TDCi, 90ks (Vijao verziju 2.0 al' nemos da si bog). Novembar 2006. 155k km.
Od opreme nista specijalno ali lep paket, grejaci retrovizora,stakla,soferke, maglenke, tempomat (nikada nisam imao auto sa tempomatom, milina bozija),tonirana stakla ..."Bluetooth" Koji kako sam skontao, ostao neki modul (Mikrofon) gore pored retrovizora, verovatno od drugog radija, pa zamenjen pre prodaje.Aux izveden dole, isto ne radi, verovatno nije povezan, moracu sve plastike da rasklopim.
Mehanika:
Nisam slikao motor, zaboravih, sutra cu, kao nov, prasina na njemu, ali za ne poverovati kako kako cisto, grama ulja nema nigde. Video sam slike od preko, imao zastitu motora, i kod nas nema...neko je drpio

Uradio mali servis odmah, 5W30, Mobil1, Ford Formula, i planiram veliki uskoro, nedelju dve

Sto se tockova tice, dobih dva seta guma, letnje Mchelin, 16", DOT 2015, odlicne...i zimske 16" isto, zaboravih marku, malo losije ali mogu da sluze dobro, sigurno 5-6mm sara.
Felne dobio nisam

Zavesice me bas zacudilo da ima, lepo stoje uz te zimske gume sa simetricnom sarom.
Dugmici za klimu naruceni sa Ali-ja istog dana kad je stigao

Planiram da ugradim xenon, bar za kratka svetla(Preporucite), led maglenke sa socivima isto narucio, imao na Fiesti, odusevili me kako sijaju.
E sad, neki planovi za dalji period.
Ili menjati radio, ili boju osvetljenja sata i klime, ne ide nikako to crveno i zeleno

Parking senzori ili kamera.
I svasta jos nesto sta naleti dobro

Komentarisite, predlozite, svaki savet dobrodosao!