Hajde da se upišem i u ovaj odeljak, ne mogu da nađem svoje stare teme...
Mnogi od vas me ne znaju, iako sam ovde od samog začetka, sebično ću reći da sam deo ekipe koja je začela "Ford scenu" kod nas, a pošto me Đani predstavlja ljudima kao da sam juče ušao u Ford-a, a znamo se od 2006, hajde da vas uputim
Prvi Ford nakon položenog saobraćajnog je bila Ford Fiesta mk2 1.6D naravno, davne 2005. godine. Imajući u vidu koja je godina u pitanju i da je to period gde je digitalno doba tek bilo u začetku, sav materijal od tada ne postoji nigde, tako da imam samo jednu fotku tužnog karaktera, odnosno, kako je završila
Parkirana na ulici, neko se isparkiravao i nasadio je na trotoar, pukao trap, pukao pod i to beše to
U isto vreme dolazim u posed apsolutno nelegalnog auta, ali je poslužio za sprdačinu samo tako
Ford Sierra 2.0 Pinto / karburator
Nakon nje, na scenu stupa moja neprežaljena ljubav - Ford Sierra 2.0 dohc, popularni Twinky, sa kompletnim fabričkim opcionim RS paketom
Nakon nje, dolazim u posed auta za koji sam bio premlad da bih shvatio šta to znači i koliko je novca potrebno za nju da se dovede u red, tako da nikada ništa nisam uradio sa njom
Ford Sierra Sapphire Cosworth RWD
Nakon nje, na red dolazi Ford Scorpio 2.0 dohc, opet popularni Twinky i to je najbolja stvar na ovom autu.
I to bi bio to što se mojih matorih fordaljki tiče, naravno u međuvremenu sam posedovao i druga vozila, imajte u vidu da su ove fotke matore preko 10 godina...
Zanimljivosti... gde li je ova Fiesta?