Imao 242000 kad sam ga uzeo, dosad nekih 1000km presao, uvoz Nizozemska, 66kw, registriranog punu godinu ga kupio dosta povoljno, sa novim zimskim gumama, i ljetne mogu jos ovu sezonu sigurno.
Nov akomulator, ok stanje, odveo ga u 2 majstora prije kupovine, oba potvrdili da je ok i uzeo ga.

Zasad samo sam promjenio set kvacila sa cilindrom, vodenu raščvu neku, i par nekih sitnica, nisam radio servise velike i male posto je prethodni vlasnik (u njega auto bilo ~1god, pa radi bolesti prodaje auto) uradio sve servise, a lik koji je servis radio potvrdio jer se znamo.
Jedino me još živcira na njem tupkanje neko kad je auto hladno i pri manjim brzinama kada motam volanom se čuje, negdje ispod desno. Majstor prvo rekao to ti je do tereta u gepeku, pa sam sve povadio, tupkanje se smanjilo, ali opet se cuje, pa cu opet do majstora.
Takodjer prije 2 dana, vozio auto na pranje pod onu masinu sto sama pere, kaze lik trebao bi skinut antenu, i uze on kljesta, i pukla antena, kaže, puče. (!!)
Uglavnom gledam gdje naruciti originalnu, pa ako netko moze preporucit neku i link do nje.
Volio bih svasta nesto u njeg stavit, al polako.